Google Analyticsin seurantakoodi

lauantai 12. toukokuuta 2012

I´m ready to rip my hair out!

Ajatuksissa oli rauhallinen, mukava lauantai kiireisen viikon jälkeen. Etukäteen sovittiin poikien kanssa ettei tänään hinguta kavereille/kavereita meille, mummolaan tai yhtikäs mihinkään, vaan ollaan rauhassa koko perheellä, me vain.

Aamulla kaikki meni pieleen jo klo.9.20 kun Esikoisen kaveri rimpautti reippaasti ovikelloa ja me kaikki yöpuvuissa oleilevat, osa vielä sängyssä (=lue minä) olimme aika yllättyneitä. Esikoinen tointui pikapikaa kinuamaan kaveriaan meille kylään. Aivan kuin olisi mukavaa ottaa vieras lapsi (kyseessä siis ihan vaan pihaleikessä tavattu kaveri, samassa koulussa sentään on) siinä vaiheessa aamua meille.
No jostain kumman syystä Ilkeä Äiti astui kehiin ja käski napakasti sanomaan ei ja laittamaan oven kiinni.

Tästä alkoi kinuamisvinkumisvollotuspäivä. Jompikumpi lapsista, koko ajan. Minkään ei pitäisi olla pielessä ja kuitenkin kaikki tuntui olevan. DVD jonka lainasin kirjastosta (kirjasto käynnistä voisi kirjoittaa oman postauksensa, oli syynsä siihen, että viivyimme 15min...) ei sitten enää kotona kelvannutkaan. Wii-peli oli ihan väärä. Pyöräily ei kiinnostanut. Ja kun vihdoin pojat pelaavat, Pienempi vinkuu kuinka Esikoisen käsi osuu hänen hiuksiinsa. No joo, osuuhan se kun joka kerta Esikoisen heilauttaessa kättä, Pienempi tahallaan tunki päänsä eteen.
Pienempi kirjaimellisesti tirvaisi Esikoista nenään. Niin, että nenä alkoi vuotamaan verta.

Ruoka-aikaan olin jo niin poikki, että luonteeni vastaisesti kävin hakemassa Mäkkäristä ateriat. Pienempi sai lelun vaikka ei tietystikään sitä ateriaa, sieltä kun ei mitään hänelle sopivaa löydy. Syöminen sentään suijui huudoitta, mutta sitten se taas alkoi, riitaa tuli niin pikkuautoista, leluteltasta, sohvalla istumisesta, jälleen uloslähtemisestä (joka ei taaskaan onnistunut, eli sisällä on raivottu koko ihanan aurinkoinen päivä!!) ja nyt lopulta kirjojen lukemisesta tulleen riidan jälkeen pesulla käynnistä.

Juuri tällä hetkellä korvissa kaikuu Pienemmän hirveä raivari miettimässä ollessa: "Haluan sammakkopaidan, haluan sammakkopaidan, HALUAN SUKAT!!!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)