Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 14. toukokuuta 2012

Hockey(bird)

kuva täältä
Kuva kertoo aikalailla tämän päivän pelistä, hosumista ja kummallisia tilanteita. (Kuvassa Janne Niskala ja Jarkko Immonen törmäävät toisiinsa USA:n maalinedessä, toisiinsa.)

Tuohon lisäksi Salmelan vaarallinen taklaus, Suomen olematon puolustuspeli, enkä jaksa kehua hyökkäyspeliäkään kun tilanteita oli todella vähän. Kiekkoa hukattiin, syötöt oli löysiä ja vähän sinnepäin jne.

Itse innostuin jääkiekosta 1999 oikein kunnolla. Toki olin seuraillut kiekkoa, varsinkin MM ja muita isompia turnauksia, mutta SM-liigaa heikommin. Jostain syystä, kaveriporukalla päädyimme SM-liigaotteluun joskus tuolloin vuonna 1999 ja se sytytti heti. Siitä lähtien olen kiekkoa seurannut ja mahdollisuuksien mukaan käynyt peleissäkin.

Boxeripkt mukana tuli kiva bonus
Lasten kanssa en ole vielä peleissä käynyt, mutta Esikoinen on nyt ensimmäistä kertaa tänä vuonna kiinnostunut jääkiekon seuraamisesta, nyt ensi alkuun tv:n kautta. Ja innolla odotan, että hänen kanssaan pääsemme otteluun ensi kaudella. Ehkä saan meidän perheeseen toisen kiekko-intoilijan itseni lisäksi? Mies kun ei ole epämiehiseen tapaan mitenkään jätti-innostunut jääkiekosta.

Rovion Hockeybird sen sijaan innostaa meidän perheessä kaikkia kolmea AngryBirds-fania, eli miestä, Esikoista ja Pienempää. Pienempi on keksinyt Hockeybirdsistä jo oman laulunkin, jonka sanat vaihtelevat tilanteen mukaan ;)

Pakkohan se oli sitten fanituotteita ostaa ja niinpäs meidän perheen fanit ovat pukeutuneet nyt näihin:


Boxerit löytyy joka pojalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)