Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 8. toukokuuta 2012

The Avengers

I´m in Love ! Ihan todella. Ainahan olen katsonut ja tykännyt Marvel-pohjaisista elokuvista, jopa niistä huonommista, jokin niissä vetoaa niin suuresti. Ja nyt ne kaikki parhaimmat elokuviksi asti saadut hahmot on yhdistetty yhteen elokuvaan, The Avengers.
Tiedän, tiedän, vanha juttu, mutta minä ehdin katsomaan tämän elokuvan vasta nyt. Onneksi ehdin. Vaikka en olekaan 3D-lasien ylin ystävä niin tällä kertaa nekin menivät (kapeapäisille kuten minä vinkkinä, että kannattaa pitää ne sangat hiusten alla, mutta korvien päällä jos pystyy, pysyi päässä kummasti paremmin).

Hulkiksi oli tälläkertaa valittu Mark Ruffalo, joka pystyi hommaan paljon paremmin kuin Edward Norton ja järjettömän paljon paremmin kuin Eric Bana, mutta parasta oli se, että Bruce Banner oli nyt tavoitettu oikein. Hulk nyt kaikessa vihreydessään oli ok jo Nortonin versiossa, mutta Bruce Banner oli nyt sellainen, että hän todella oli järjellinen sekä ihmisenä, että vihreänä monsterina.

Ja oli mukavaa myös, ettei Tony Strak napannut koko elokuvaa itselleen, kuten hieman pelkäsin, koska onhan Iron man elokuvat jonkin verran vahvempia yksittäisinä elokuvina kuin esim. Thor tai Captain America.
Ihana Jeremy Rennerkin näkyi tässä enemmän, vaikkakin kumppaninaan oli Black Widow josta tässä sankarijoukossa pidän vähiten.

Ja googlen kuvahaulla huomasin, että muutkin ovat huomanneet (hmm, vaikeaa olla huomaamatta?) Chris Hemsworthin ja Brad Pittin yhdennäköisyyden! Kuvissa joita löysin tosin yhdennäköisyys ei ole niin selkeää kuin elokuvassa, ns. livenä. Ja melkeinpä väittäisin, että Chris Hemsworth menee tässä paremmuusjärjestyksessä edelle, ainakin Thorina, jaminami!! :)

Varsinaisen Thor elokuvan juliste 2011, seuraavaksi odotellaan 2013 julkaistavaa Thor 2.


ps. Tiedän ihmisiä joita miehet (ja naisetkin) trikoissa ja naamiasasumaisissa vaatteissa vain naurattaa jo ajatuksenakin ja siksi he jättävät tämän katsomatta. Tiedän myös pari kaveriani joita naurattaa vastaava ajatus ja jotka kävivät silti syystä tai toisesta katsomassa tämän elokuvan ja tykkäsivät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)