Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 19. huhtikuuta 2012

Lyhyesti ilon aiheet:


-Kelalta tuli tänään 4 eri kirjettä! Kysymys voisi kuulua miksi tämä nyt on sitten erityisesti ilon aihe? No, siellähän oli uuden biologisen reumalääkkeen aloitus "lupa", uusi Kela-kortti, sairauspäivärahapäätös ja ilmoitus, että sairauspäivärahasta on vähennetty yksi päivä, koska sain silloin vielä kotihoidontukea. Tuo yksi päivä oli minun oma mokani, ilmoitin sinne vahingossa väärän alkamispäivän :) Ja tätä sairauspäivärahapäätöstä olen odotellut nyt melkeinpä 2kk ja tuli todella tarpeeseen! Uusi reumalääke sen sijaan jännittää himputisti, se on itse pistettävää mallia, tyyliin insuliinikynä, mutta vaikka tiedän pistämisen olevan suhtkoht helppoa, niin minua jännittää, et tehoaako se ja tuleeko (taas) sivuvaikutuksia...?

-Pienemmän mahakivun syy selvisi, eli refluksi lääkkeessähän on maissia! Arhg, etten ole itse tajunnut sitä!!! Onneksi on netin vertaistuki ;) Ja tämä menee siis ilon aiheeksi, koska heti kun jätimme ottamatta tänään niin poika on pirteä oma itsensä!

-Esikoinen sai todella loistavan tuloksen luetun ymmärtämiskokeesta! :)

-Kävin shoppailemassa ja löysin ihanan maximekon :)

-Luin kirjan alusta loppuun aamupäivällä, kun miehellä oli ylityövapaa ja minulla kerrankin aikaa löhötä. Aloin lukea kun Esikoinen oli lähtenyt kouluun ja siinä se aamu ja aamupäivä menikin, peiton alla kirja kädessä. Luxusta!

Kuva täältä
Olisi ihanaa omistaa kirjastohuone, vain lukemista ja kirjoja varten. Minun kirjahyllyni on muuten järjestetty kuvan kaltaisesti juurikin värien mukaan. Kirjoja on vaan aikalailla vähemmän ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)