Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kirjavinkkinen

Luen paljon. Fantasiaa, hömppää ja dekkareita eniten, mutta välillä myös vakavampia aiheita. Ne vain vaativat enemmän aikaa. Ja sitä ei ole muutamaan vuoteen löytynyt kuin satunnaisesti.
Marian Keyes on yksi kirjailijoista joilta luen aina uusimman kirjan. Hömpäksi minä tämän luokittelen, vaikken ihan "hömpimmäksi hömpäksi" niin sinne kategoriaan se nyt kuitenkin menee.
Vaikka kirjailija itse ei sitä sinne luokittelekaan, koska kirjoissa on käsitelty kuitenkin esim. huumeita ja alkoholismia. Mutta kevyesti, minusta.

Tämä kirja ei ole tyypillinen Keyes vaan kokoelma kirjailijan kolumneja ja lyhyitä kertomuksia, joissa liikutaan kenkiä intohimoisesti keräilevän säilytysongelmista järkyttävän rehelliseen kuvaukseen kirjailijan omasta alkoholismista. Osa on julkaistu aiemmin lehdissä (ilmeisesti Irlannin, pääasiassa), osaa ei ole julkaistu ennen.
Kattaa kirjailija uran alusta asti kertovia lyhyitä tarinoita tosi elämästä.

Olen puolessa välissä ja onhan tämä luettava. Jotkut kohdat jopa hauskoja. Mutta eniten pidän kertomuksista joissa Keyes on matkustamassa promotessaan kirjaansa. Raa'an rehellistä tarinointia siitä "luxus" elämästä. On upeaa sviittiä, kuljettajaa ja mahtavia päivällisiä. Joista ei nauti koska on menossa kolmas kaupunki/maa/hotelli kolmeen päivään ja on aivan naatti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)