Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Juomajuttuja

Tänään oli raskas päivä. Sen enempää sitä erittelemättä tein minulle harvinaisen teon. Halusin jotain rentouttavaa ja otin alkoholia. Tai otan, parhaillaan. Juon alkoholia muulloinkin, mutta en yleensä varsinaisesti stressin helpottamiseen...

Ensiksi otin kaapista Cittarista ostamani houkuttelevan näköisen 2dl pullon Bar Royal Sprizziä.

Ostin siis 2dl pikkupullon,
en tätä isoa
Kamalaa. Varmaan ihan ok jos tykkää kevyesti rypäleisestä valkoviinistä mehumaisena? Tai jotain. Minusta kamalaa.Minulla oli tämä tölkkiversio, 5dl)
Sitten otin Garage Hard Lemonadea (kun edellinen jäi kesken kahden pienen hörppäyksen jälkeen). Tätä olenkin maistanut ennenkin ja tykännyt. Olenhan ihminen joka lapsena joi sitruunaesanssia (sitä keltaisessa, vihreä korkkisessa sitruunanmallisessa pullossa olevaa nestettä) suoraan pullosta :) Mukavan sitruunainen ja samalla lonkeromainen. Kuitenkin lonkeroa kirpsakampi. Tulee vähän mieleen greippijaffa.

Alkaako siis stressi helpottaa? No, ehkä hieman. Olin tänään yhtäaikaa huolissani, suunniltani, häpeissäni, peloissani ja surullinen. Ei siihen taida yksi lonkerontapainen juoma edes auttaa. Mutta tämän jälkeen katson hetken boxilta jotain tallenttua ohjelmaa ja menen nukkumaan.

Ja Tomorrow is another day, Scarlett sanoisi. Se on aina hyvä asia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)