Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Ihme iho

Minulla on nyt kuukauden-pari ollut iho ongelmia normaalisti oikeinkin hyvällä ihollani. Nenänpää ja pielet kuivuvat ja hilseilevät ja ihoon ilmestyy vähänväliä pieniä punaisia "näppyjä". Tai täysin väärä sanahan tuo näppy on kun kyseessä on paremminkin läiskä.
Apua olen etsinyt kosmetiikan ja välineiden huollosta ja vaihdosta ja meikinpoistotuetteiden vaihtamisesta ja tarkemmasta putsaamisesta, kasvojen siis.
Ei mitään apua, ehkä hetkellisesti on aina välillä näyttänyt paremmalta. Ja sitten taas aivan kamalalta.
oma kuva :)
Sunnuntaina se sitten iski. Se viimeinen niitti. Heräsin oikea silmäluomi niin turvoksissa etten melkein nähnyt sillä silmällä. Lisäksi silmäluomet ovat aristavat ja kuivat. Molemmat.
Silmäluomen sain laskemaan pitämällä kylmiä silmälappuja silmän päällä, mutta ei se kokonaan kadonnut.
Silmien meikkaaminen on melkeinpä mahdotonta ja iho ultrakuiva muutenkin joten meikit on kaikkinensa jääneet aika vähälle.

Lääkäriaikaa tässä arvon, että varaanko ja varaanko ihan peruslääkärille terveyskeskukseen vai pitäisikö lähteä ihan jollekin yksityiselle ihotauti(silmä??)lääkärille??

2 kommenttia:

  1. Olisikohan allergiaa?
    Ellei ole varmaa asiasta, niin kannattaa kokeilla helokkiöljykapseleita, e-vitamiinin ja kalaöljyn kera. Ne auttaa itsellä sekä kuivaan ihoon, että myös välillä kiusivaan psoriin. =) Muutenkin ihon hyvinvointiin ja hormonitasapainoon.

    VastaaPoista
  2. Olen itsekin epäillyt allergiaa. Kiitoksia vinkistä, helokkiöljyä en ole kokeillutkaan ikinä! :)

    VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)