Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Hyvää ja tavallista

Tänään on eletty sitä erityisen tavallista arkea mistä aina iloitsen. Aamulla Esikoinen kouluun, Pienemmän kanssa aamupalaa (uusin lääke Nexium menee hyvin, eikä yhden ihottumaepisodin jälkeen ole aiheuttanut oireita, varovainen JEE!), lastenohjelmia, sitten lähdettiin kirjastoon.
Kirjastossa lainasin itselleni pari ihanan näköistä kirjaa ja pari dvd:tä ja Pienemmälle Veeti villeimmillään- opuksen johon on koottu Veeti Villisian (eli pikku possupojan) erikseen julkaistut kirjat yksissä kansissa. Pienemmän lempieläin on ehdottomasti possu. Ja lempiväri vaaleanpunainen.
Kirja oli Esikoisen suosikki n.3v iässä ja todella hyvin upposi Pienempäänkin, varsinkin kun isoveli luki ihanasti Pienemmälle koulun jälkeen sillä aikaa kun tein ruoan.

Ruoaksi olikin tänään wrappeja, sisään tunkaisin salaatin ja tomaatin lisäksi fetaa ja eilistä jauheliha-tomaattimurskamössöä, eilen syötiin sitä riisin kanssa (sis. siis naudan paistijauhelihaa, tomaattimurskaa, papuja ja maissia, runsaasti valkosipulia!). Helpolla pääsin.

Sitten kauppaan, yksin, luxusta. Nimittäin mies ehti yllättäen kotiin jo klo.14. En muista milloin olisi edellisen kerran tullut noin aikaisin, yleensä ilmestyy klo.18-20 joten ilmeeni oli varmaan aikamoinen kun näin kuka ovella rapisteli avaimia :)
Kaupassa lastasin kärryn ylitäyteen, idea kun on, että menisin vasta maanantaina seuraavan kerran kauppaan. Ihania satsumia löytyi, ostin niitä jo edellisellä kerralla ja vetelin kaikki 8kpl yksi, heti.
En kauheasti rakasta hedelmiä, kasviksista tykkään kyllä. En todellakaan tykkää omenasta, appelsiinista tmv. Mutta sen sijaan mandariinit ja satsumat on namia! Klementiinit ei.

Pojat alkaa olla jo aika väsyneitä ja nyt mennäänkin iltapesulle ja pian nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)