Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Hermot!

Tänään olen kiljunut kuin pieni apina lapsille ja koko päivä on muutenkin ollut kaaosta.

Aamulla heräsin siihen, että Esikoisen tyynyllä oli kuulema verta. Ja olihan sitä. Esikoisella on herkästi verta vuotava nenä, joka tosin ei ole nyt pariin vuoteen vuotanut verta kuin ihan silloin tällöin.
Nyt oli tällöin. Ja paljon.

Esikoisen kouluunlähtö oli kammottavaa. Oli kuin lapsi olisi ollut hidastuksella ja lisäksi vänkä-vonkapäällä, mikään ei kelvannut. Aamupala oli hirveää, vaatteet ihan väärät ja hanskoissa jotain vikaa. Siis kirjaimellisesti jotain vikaa. "Nää vaan... nää vaan...tuntuu vääriltä!!"
Mitäs siihen sanomaan?

Pienemmällä on hyvä päivä, onneksi :) Paitsi että Pienempi laulaa ja laulaa ja laulaa. Ihanaa, paitsi jos äidillä on migreenityylinen päänsärky tuloillaan kokoajan.
"Onneksi otsapusut helpottavat", totesi 3v.

Kun Esikoinen lähti kouluun, lähdimme Pienemmän kanssa kirppikselle, pitkästä aikaa.
Jos olisin katsonut ulos olisin ehkä jättänyt väliin.
Tai ainakin laittanut toiset kengät!!
UGG kopiot Andiamosta eivät kestäkään vettä, yllätys!!
Taitavat olla aika entiset kengät tämän päivän lätäkkövaelluksen jäljiltä.
Ainakin väri on vaihtunut tehokkaasti kullanbeigestä mudanharmaaksi. Koitin puhdistella niitä kotiin tultuamme, mutta voi olla, että vain pahensin asiaa.
Löysin Travallen uudenveroiset vedenkestävät välikausihousut 134cm 8e hintaan ja ihanan mekon 6e hintaan. Mekossa on vielä laputkin paikoillaan, jonka mukaan mekko on maksanut 32 dollaria.
Jotain mukavaa siis :).

Kotiin tultuamme Esikoinen tulikin koulusta ja paineli samantien ulos. Juu, sinne vesilammikkojen ja räntäsateen keskelle. 20min päästä sisään tuli jotain ruskeaa ja mönjäistä. Jostain sieltä alta kuoriutui kylpyhuoneessa Esikoinen.
Siinä vaiheessa naamani taisi muistuttaa aikalailla tätä:
kuva täältä
Sitten alkoi parin tunnin pelin pelaaminen Pienemmän ja Esikoisen välillä, joka meni rataa 5min pelaamista, 5min huutoa, 5min pelaamista...jne. Pienempi ei ymmärrä sääntöjä ja isompi koittaa hyötyä siitä ja voittaa. Pienempi huomaa huijauksen ja..., no sen varmaan osaa jokainen kuvitella.

Pienempi taas osoitti vaihteeksi refluksioireilua ruokapöydässä oksentamalla enemmän kuin mitä söi, tai ainakin se näytti siltä. Ruokana oli parsakaalta, bataattia ja broileria. Voi kuinka kaunista väriyhdistelmää lattialla olikaan.

Esikoiselle ei edelleenkään kelvannut oikein mikään ja Pienempi alkoi toistaa kaikuna perässä kaikki jankkaukset mitä isoveli keksi esittää.
Tässä vaiheessa molemmat kävivät miettimässä, pyysivät anteeksi ja saivat katsoa Pikku Kakkosta (kiitos tv!) ja minä makasin pimeässä huoneessa tunnin.

Valitettavasti Esikoinen uppoutuu televisioon niin, ettei havaitse mitään ympärillänsä ja se mahdollisti pehmoleluinvaasion olohuoneeseen.
Miten olin unohtanutkin, kuinka paljon meillä niitä on? Siihen oli siis syynsä, että olen joskus sanonut, ettei meille osteta enää ikinä yhtään pehmolelua.
Niin ja 7 eri palapeliä aloitettuna.

Ja niin alkoi palapelin palojen metsästys. Kun aiheena on aina yksi ja sama, joko Cars tai Cars2 niin siinä menee vähän aikaa, että löytää oikein McQueenin oikeaan palapeliin.

Pari muutakin juttua tapahtui vielä, jotka eivät oikein naurattaneet tänään (peruuntuneet sopimukset, kaatunut Ed tölkki, rikkoutunut kaukosäädin jne), mutta ne niistä.
Nyt on iltapala-aika. Pojat istuvat keittiön penkeissä puhtaina ja hyväntuoksuisina ja mikä tärkeintä, 15min päästä he ovat untenmailla!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)