Google Analyticsin seurantakoodi

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Laukku-hullu

Ennen oli kenkänainen. Rakastin kenkiä, korkeita korkoja ja kaikenlaisia muitakin vaihtoehtoja. Kenkiä oli kaapillinen ja käytinkin niitä todella vaihtelevasti, en siis omistanut "näyttelykenkiä" vaan ostin käyttöä varten, joka päivä eri kengät, vaatteiden ja tilanteen mukaan.
Reuman myötä ensin meni mahdollisuus käyttää korkoja. Se vain sattui liikaa.
Max.3cm korot menevät enää ja kiilakorot, mutta niissäkin maltillisimmat kiilat ja ne eivät mene koko päivää, vaan muutaman tunnin kerrallaan, eikä silloinkaan voi esimerkiksi kaupungilla kävellä, vaan vain juhliin tmv.
Tällä hetkellä minulla on 2 avokkaat,yhdet sandaletit ja yhdet kiilakorot joita pystyn käyttämään. Lisäksi kolmet saappaat, joista yhdet kiilakorkoiset. Lisäksi lenkkarit, goret ja kahdet UGGsit. Siinäpä se, surkeaa minun entisellä mittakaavallani!

Nyt olen kuitenkin onnistunut herättämään uinumasta uuden intohimon, käsilaukut! Kaipa se korvaa korkokengät, luulisin. Eikä se ole mikään surkea korvike, ei ollenkaan!
Aiemmin käytin ihan vain mitälielaukkuja. Kunhan laukku kävi kenkiin, se oli ok.

Esikoisen pikkuvauva-aikana käytin hoitolaukkua yhtään miettimättä onko se kaunis. Pienemmän syntyessä olin jo bongannut luxushoitolaukut! Se oli menoa. Noin kuukauden pyörittelin vaihtoehtoja kunnes päädyin SkipHopin malliin, joka oli käytännöllisen lisäksi kaunis!! Vastaavia hoitolaukkuja voi ihmetellä TÄÄLLÄ.
Sen laukkuni olen myynyt jo eteenpäin, mutta tavallista käsilaukkua/kassia en ole löytänyt sitä korvaamaan.

Aiemmin kirjoittelin ostamastani GlobeHopen laukusta. Se on myös ihana, mutta eihän se joka tilanteeseen ja tilaisuuteen käy.
Tällähetkellä laukkunaulakossani eteisessä roikkuu GlobeHopen lisäksi ainoastaan O.I.Sin musta pikkulaukku ja H&M konjakin värinen laukku. Vaatehuoneessa on vielä musta kassimallinen laukku ja sukulaisen ompelema ruskea retrokangaskassi.
Iso ongelma siis ;)

Nelly.comista olen nyt eniten laukkuja katsellut, liikkeissä kun en ole juuri vastaavia osannut katsella. Ja tässä tulevat TOP3 kuumeiluani:
Ebla Tiger Bag
NYPD Kimberly bag
Kolmas laukku ei sitten ole löytynyt Nellyltä vaan Ellokselta.

NYPD:n laukku tietokonetaskulla
Vaikka viimeissä on tuo tietokonelokero, niin tuskin siellä tietokonetta tulisi kuljetettua, ehkä joskus, mutta ylipäänsä minua miellyttää laukun muoto. Kahdessa ensimmäisessä miellyttää lisäksi väri. Musta nyt on aina... turvallinen musta.

Valitettavasti budjetti nyt ei todellakaan repeä ostamaan kuin max.100- 150e laukun, jos edes sitä... Koska heti kun alan miettimään 150e laittamista laukkuun, alkaa mielessä vilistämään myös ostamattomat poikien kevät kengät ja hanskat. Kenkiä saisi olla kahdet molemmille, goret ja tennarit, lisäksi ehkä vielä lenkkarit, ai niin ja sandaalit! Ja Reimateckin parhaimmiksi todetut haskat, yhdet molemmille... viime vuonna 8v koko taisi maksaa n.30e tienoilla...?

Joten tässä listaus niistä "unelmista" jotka ovat realistisempia ja silti kivoja:

Mangon laukku Nellyltä 59,95e
Anise Shoulderbag 49,95e Nellyltä


NYPD laukku Ellokselta, 53,70e

Björn Borg Sharone, 69e Ellokselta
Tässä nyt on muutamia joissa loogisesti materiaaleissa se hinnan erotus näkyy. Silti kelpaisivat. Ellokselle alennuskoodilla 255877 40% alennusta tilauksen kalleimmasta tuotteesta huomiseen saakka, 21.4.2012.
Ja tätä naputellassani huomasin jotain mahtavaa, Nellyllä Midseason SALEssa on näköjään tuo minun ihailemani Kimberly bag -50% hintaan, eli hintaa jää 84,95e. Nyt vielä n.15min pohtimista jotka sisältävät sanat "onko se sen arvoinen, entä jos, mitä jos, on se sen arvoinen, jos nyt tämän kerran, on mulla kyllä tarvetta laukulle, tuo on kyllä ihana...." jne.
Ehkä tilausta naputtelemaan piakkoin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)