Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Darling Bruno Mars

Ihana Bruno Mars!

Sain mieheltäni lahjaksi jo jonkin aikaa sitten levysi Doo-Wops & Hooligans.
Siitä lähtien autossani on soinut satunnaisen radion kuuntelun lisäksi Bruno Mars, kappaleiden upeat sanat, jotka elokuvamaisesti liukuvat silmieni eteen, saaden minut kuvittelemaan Brooklynin
(metro)junan asemalla nuoren tytön ja pojan joka rakastuu muutamasta sanasta.


Tai nuoren miehen jonka koko elämä muuttuu vaimon/tyttöystävän kuolemaan ja joka ryhtyy puhumaan tytölle, sinne jonnekin tai ei minnekään, suru on purettava ulos, öisin, kun untakaan ei saa, kuulle puhuen.

Runaway Baby on myös ihana, sen röyhkeän nuoren miehen machoylistys joka saa aina hymyilemään. En nyt niin vanhana pidä vielä itseäni, mutta tuota kappaletta kuunnellen nuorrun muutamia vuosia heti, hymy saa sen aikaan. Sama hymy on huulillani myös kuunnellessani kappaletta joka hyvinkin on yksinkertainen ja siksi juuri suloisen toiveikas, Count on me.

Marry you on myös ehdoton hyväntuulen kappale, enkä nyt edes mainitse täällä Suomessa joka radiokanavalla soineita Gredane, Just the way you are ja the Lazy song kappaleita. Paitsi, että 3v ja 9v poikani suuttuisivat jollen ylistäisi "apinakappaleen" musiikkivideota.

Jatkuvassa soitannassa on myös Liquor store blues. Sen musiikkivideosta en tosin välitä pätkääkään. Se on kammottava, enkä todellakaan ymmärrä miksi siitä ei ole tehty parempaa. Tajuan kyllä sanoituksessakin vilahtelevan "flying high", mutta jos videolla haetaan jotain samaa, niin ei voi sanoa muuta kuin, että se on yksinomaan rasittavaa, kamalaa ja huonoa katsottavaa. Mukaan lukien sinun tyylisi. Muuten niin söpö poika (5 vuoden ikäerolla saan sanoa niin) niin pukeutumisessa olisi kyllä opittavaa nuoremmilta "tähdiltä".

Eipä minulla muuta asiaa ollutkaan, terveisiä täältä Suomesta, voisit tulla tänne esiintymään joskus?


ps. sinun esiintymisesi monien muiden artistien levyillä ja kappaleilla on myös mukavaa, pidän erityisesti Eminemin kanssa tehdystä kappaleesta Lighters ja pidän Charicen kanssa tekemästäsi yhteistyöstä :)


pps. En yhtään välitä myöskään levyn kolmannesta kappaleesta, mutta se on vain minun oma vikani 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)