Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 22. maaliskuuta 2012

Roxie Ilmaiset Toimituskulut

http://www.roxie.fi/ nettikaupassa on koko maaliskuun ilmaiset toimituskulut, itse bongailin sieltä seuraavaa:

Ihana suosittu epäsymmetrinen hame! Tätä myös ruskeapohjaisena pilkuilla. Minusta tämän sininen väri on aivan ihana, vaikka olen jo vuosia kartellut sinistä niin tänä keväänä se on alkanut hieman houkutella jälleen, pitkästä aikaa.Harmaa taas on aina minun mieleeni, tasoittava, ihana, rauhoittava oikean sävyisenä ja sopii monen värin kanssa yhteen.
Aivan ihana toppi, varsinkin tuo helma! Ja malli on myös tosi kiva, väristä puhumattakaan ;)
Mutta sitten tullaankin minun pahimpaan houkutukseeni, eli mekkoihin! Tällä hetkellä minulla on 9 mekkoa joista 5 aktiivikäytössä ja loputkin, kunhan kesä tulee! Ja lisää saa aina tulla, varsinkin jos löydän jotain aivan ihanaa kuten nämä seuraavat... Vihreää ihanuutta myös vaaleanpunaisena ja leopardillisena!
Toinen vihreä mekko, ihana tämäkin vaikka tuo ensimmäinen valloitti enemmän, tässäkin tuo epäsymmetrinen helma jota äitini kammoaa, se saa kuulema kenet tahansa näyttämään rääsyiseltä. No, sallittakoon minun (ja varmaan monen muunkin?) olla tästä eri mieltä, minusta se juuri luo sen oikein asenteen ja särmän, ilman sitä tämäkin olisi aika perusmekko.
Musta on aina se varma valinta ja tässä nuo olkapäät ja pliseerattu helma tekee sitä jotain. Onkohan muitakiin 80-luvulla kasvaneita jotka ihan viime aikoihin saakka karttelivat pliseerauksia kuin ruttoa?  Nyt kuitenkin on silmä siihenkin taas tottunut eikä se aina näytä niin hirveältä :)
Lopuksi vielä yksi himotus tuolta, jonkin noista mekoista tilaankin, mutta tätä en vaikka kuinka on ihana, minullako sattuu olemaan kaapissa muutamakin kevättakki ja yksi melkein käyttämätön nahkatakki viime keväältä. Mutta jos ostaisin takin, niin:

Kietaisumallinen lyhyt musta kankainen takki tekonahkahihoilla. Etuosa pidempi ja takaosa lyhyempi. Takissa sivutaskut ja vyö. Hihojen suissa avattava vetoketju.

Katso esim. takista sovituskuvia ja paljon muuta myös Roxien blogista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)