Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Pakkaus ongelmallinen

Olen aivan avuton pakkaaja. Pakkaan mukaan ns. kaiken ja sitten kuitenkin onnistun jättämään jotain extratärkeää pakkaamatta.
Asiaa ei auta edes TO DO- listat joita on pöydät solkenaan matkan/reissun/tmv lähestyessä.

Kovasti koitin nyt olla stressaamatta asiaa, lähdemmehän vain 3 vuorokaudeksi, eihän sitä maailmaa tarvitse mukaan, eihän?

Mukaan tulee 3 vaatekassia (2 niistä weekendbag-mallia, ei kovin isoja siis ja yksi iso matkakassi), Pienemmän ruuille valtava kylmälaukku (kun ei ole pienempää ja oikeastaan kyllä tuon kokoinen on ihan tarpeellinen, melkein täynnä se on nytkin!), juhlavaatteet kaikille vie 2 pukupussia ja yksi pussi jossa juhlakengät kaikille. Lisäksi toppavaatteet kaikille, kuka nyt haluaisi nyhjätä sisällä kun on näin upeat ilmat! (+ 2 liukuria!)

Mukaan myös pojille autoon dvd, lukemista, värittämistä (matka-aikaa nelisen tuntia autolla), sekä paikan päälle muutamia leluja. Äidillekin illaksi kirja ja autoon lehtiä ja cd-levyjä.
Sitten vielä yksi kassi tuliaisille.

Niin ja rattaat Pienemmälle, joka ei niitä yleensä enää käytä, ei ole tainnut noin puoleen vuoteen käyttää kertaakaan, mutta tuolla joudutaan myös kävelemään ja otan varmuudeksi mukaan.

Joten eteinen näyttää kassien kaatopaikalta, niin täynnä se juuri nyt on ja minun stressitasoni kohoaa kohoamistaan kun miehen auton pakkaaminen viivästyy viivästymistään...Mutta kunhan olemme autossa, lapsilla dvd:t pyörimässä, minä alkumatkan ratissa jotta työssä yön ollut mies saa nukkua, niin eiköhän tuo maailman ihanin auringonpaiste ja Bruno Mars sc-soittimessa saa minutkin hymyilemään :)

Ihanaa ja vauhdikasta viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)