Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Miesvaltaisella alalla


Näin kuulema pärjää miesvaltaisella alalla, kuva mtv3 jutusta, johon linkki siis johtaa.

Olen työskennellyt miesten kanssa ja ainakin omasta mielestäni tulen toimeen yleensä miesten kanssa varsin hyvin. Ja nyt en nimenomaan tarkoita sitä tulen-miesten-kanssa-toimeen-silmänisku-flirtti-tyyliä, vaan nimenomaan asiallisella pohjalla.
Kaikkiin jutun "vinkkeihin" en allekirjoitustani laittaisi, mutta kohta 1, se kolahti.

Ja se mitä kohdassa yksi sanottiin.
"Mikäli saat työstäsi siis hyvää palautetta, kiitä kehujaa palautteesta ja ota se vastaan ilolla. Älä missään nimessä vastaa kehuihin sanomalla omia saavutuksiasi vähätteleviä asioita kuten: "eihän tämä nyt mitään" tai "tämä nyt oli tällainen pikkujuttu."  "

Nimenomaan!

Sen sijaan kohta 5: Välttele tyttömäisiä eleitä työpaikalla.
Siis mitäh? 

"Älä siis pöyhi hiuksiasi, lisää huulipunaa, viilaa kynsiäsi, hihittele tai käyttäydy muuten tyttömäisesti työpaikallasi. Vapaa-ajalla voit toki hihitellä ja hipelöidä hiuksiasi mielin määrin, mutta älä tuo sitä piirrettä töihin."

Juupa juu! Hihittely nyt ei kuulu yleensä töihin muutenkaan ja kuinka moni todella oikeasti hihittelee  niin paljon, että tuota nyt kannattaisi edes mainita? Se taas ettei saisi lisätä huulipunaa?! Miten hemmetissä tuo nyt liittyy siihen otetaanko sinua vakavasti miehisellä alalla? Meinasikohan kirjoittaja seuraavaksi laittaa, että pukeutuakin kannattaa kuten miehet, ettei vain vahingossakaan erotu.
Ja mitä on sitten tuo "muu tyttömäinen käyttäytyminen"?
Yleensä töissä olevat ei-miehet ovat myös naisia eivätkä tyttöjä. Vai pitääkö miestenkin lopettaa poikamainen käyttäytyminen työpaikalla?
Ai niin, mutta 50v miehen poikamainen käytöshän on vain charmanttia siinä missä 50v naisen tyttömäinen käytös on naiviutta, niinkö?

Ja kuitenkin kohta 10 on "Ole rohkeasti oma itsesi"? Jos huulipuna kuuluu olennaisena osana minuun itseeni ja en saa sitä lisäillä työpaikka tyttömäisesti niin saan sitten muuten kuitenkin olla oma itseni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)