Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Maanantai tuskaa

Yleensä en inhoa maanantaita kuten jotkut tuntuvat inhoavan (esimerkiksi Karvinen?). Tänään on kuitenkin jotenkin nihkeänahkeapäivä eikä mikään tunnu etenevän.
Ulkonakin on vähän rähmäinen keli niin en jaksa millään lähteä, kaupassa olen pakottautunut tänään käymään, mutta mikään itseni laittaminen Citymarket käyntiä varten ei innosta joten ihmiset saavat varautua näkemään minut au naturel.
Osittain tunnistan itsessäni syynkin. Huomenna olisi pitkästä aikaa reumapolilla käynti ja henkisesti jo valmistaudun siihen, että minusta tuntuu ettei minua todella kuunnella. Ja henkisesti valmistaudun myös jälleen uuteen pillerireseptiin ja kokeiluun ja pelkoon siitä, ettei se toimi ja hatariin toiveisiin, että jospa tällä kertaa tärppäisikin...?

Joten minäpä tein ruokaa. Amerikkalaisista kokkaussarjoista on suomenkieleenkin tainnut tarttua sana lohturuoka ja sitäpä minäkin tänään tein. Minulle lohturuoka on jotain sisältäpäin lämmittävää, herkullista ja tukevaa.
Olen aiemminkin vinkkaillut blogissa Tähän ihanaan valmissekoitukseen (se alin sieltä kuvista) ja teinkin sitä jälleen tänään, lisäsin vain naudan 10% paistijauhelihaa ja chilitomaattimurskaa, jotta sain oikein patamaisen, tuhdin kastikkeen aikaiseksi. Ja tulisen!
Ja tulihan sitä syötyäkin, lisänä täysjyväriisiä :)
Mutta jostain syystä se myös paransi kummasti mielialaa.
Jälkiruoaksi on otettava puoli levyä Brunbergin ihanaa 60% tummaa suklaata. Joo, se on 50g levy ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)