Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kotona jälleen!

Palasimme pikku reissusta eilen ja arki alkaa taas rullaamaan. Ihanasti antoi energiaa kun tapasi pitkästä aikaa sellaisia ystäviä joita ei ole nähnyt... no, melkein vuoteen, piti ihan laskea :)
Kaikki meni oikein mukavasti, Pienemmän kanssa jännitän aina noita ruokailutilanteita, kun ne ruoka-aineet on mitä on ja ruoanlaittaminen joskus hankalaa, mutta mökissä jonka olimme vuokranneet oli oikein mukavat mahdollisuudet laittaa ruokaa ja matkoillakin Pienempi suostui (tälläkertaa) mukisematta syömään mitä hänelle oli varattu :)

Toinen mitä jännitin oli pissaaminen, koska Pienempi oli ekaa kertaa pidemmällä automatkalla sitten kuivaksi oppimisen, mutta mahtavasti onnistui nekin jutut, ilmoitti hyvissä ajoin kun alkoi pissattamaan ja jaksoi odottaa huoltoasemille! :)

Isommasta nyt ei reissussa olekaan mitään mietittävää, niin reipas reissukaveri tuo poika on! Ja takapenkillä viihtyy Isompi ja Pienempi kun kannettavan dvd:n ruudut on molemmilla omat nenien edessä ;) Tällä kertaa suosion saavutti Kätkijät elokuva, jonka olen itsekin katsonut jo ja se on aivan ihana!  Lapsena rakastin Kätkijät-kirjoja :)

Tiesin, että Pienempi tulisi tykkäämään siitä, mutta en arvannut, että Isompikin tykkäisi niin kovasti kuin sitten tykkäsi, eli suosittelen todellakin katsomaan!
Isommalle oli sitten Pentujengiä kerrakseen, oli Pentujengi ja Aavekoira ja Pentujengi seikkailee, molemmat ennenkin katsottuja, mutta pojan suosikkeja ja Pienempikin tykkää niitä katsoa.

Vaatteita oli taas jälleen vähän liikaa pakattuna, mutta parempi niin päin kuin toisinpäin. Nyt pyykkikone pyörii, pyöri jo eilen yhden koneellisen verran. Miten sitä onnistuukin sotkemaan reissussa enemmän kuin kotona?

Huomenna on Pienemmän kanssa lääkärikäyntiä ja sen jälkeen mennään lohdutukseksi kirjaston satutunnille. Oma reumalääkäriaika häämöttää myös edessä ja onneksi häämöttääkin! Alkaa olemaan aika kidutusta lääkkeettömyys.

Nyt kuitenkin reippaasti aamupalalle ja siivous käyntiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)