Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Dolce Gusto

Olen aiemminkin maininnut omistavani kyseisen ihanan kahvikoneen. Ja edelleen se on aktiivikäytössä. Ja kuten aiemminkin olen maininnut niin vatsani pitää kahvikoneen kapselikahveista vaikka tavallista kahvinkeitinkahvia, peruskahvia, mahani ei siedä.

Nyt Dolce Gustolta on tullut uutuus, Grande Mild. Tähän saakka suosikkini on ollut kahvilamainen, ihana Café latte. Lattessa kapselissa on mukana maito, eli kyseessä on nimenomaan maitokahvi.
Grande Mild sensijaan on mustaa kahvia, vain kevyellä paahdolla, tai kuten Dolce Gusto nyt mainostaa kahvia joka on suomalaiseen makuun.
Minunkin makuuni, tosin juon kahvini edelleen maidolla, tähän lisään maidon kun Lattessa se on jo mukana. Molemmat ovat kahvia minun makuuni.

Amerikan markkinoilla kahvi kulkee nimellä Morning Blend, aamukahvia siis!

"This smooth, mild blend with a subtle fruity flavor is the perfect wake-up call. A delicate layer of crema floats gently on top, a true sign of high-quality coffee. With or without cream and sugar, this airy roast will make a morning person out of anyone." (http://www.dolce-gusto.us)

Lisätietoa Suomessa myynnissä olevista kahvi ( ja tee) mauista ja kahvikoneista löytyy TÄÄLTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)