Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 13. helmikuuta 2012

Vink, vink!

Onkohan kaikki jo huomanneet saman minkä minä ihan vasta? :D
Eli melkein jokaisella Sanoma magazinen lehdellä on tietysti aine se kuponki lehdessä jossa mainostetaan ystävän tilaajalahjaa, niinhän? Eli esim. Meidän Perhe- lehdessä on yleensä kaksi erilaista vaihtoehtoa, joissa eri pituiset tilausjaksot ja eri summa tietysti sitten lopussa.
No, itse huomasin vasta nyt, että siinähän on myös vinkki jossa viitataan, että nettisivuilla myös muita lahjavaihtoehtoja!!

Eli jos tässä kuussa ystävä tilaa sinulle tai sinä ystävälle Meidän Perheen, voi valita lahjaksi jonkun esimerkiksi näistä:
-eri kokoisia reimatec talvihaalareita
-hackmann value pata
-barbababa säkkituoli
-brion turvavyöistuin
-koskisen block-lamppu
-delseyn matkalaukku
-carenan matkarattaat
-kylpylä lahjakortti

Lahjojen arvot vaihtelevat 77e-200e ja tilausten pituus 10 lehdestä- 19 lehteen, arvoltaan tilaukset ovat 60,50e- 117,40e.

Ja sitten on tuo joka minut sai tällä kertaa tilaamaan lehden joka meille tuli viimeksi kun Pienempi oli n.1v, mutta josta usein ostan irtonumeron:

Valitse lahjaksi laadukas ja erittäin helppokäyttöinen Zanussi Z2250 -ompelukone.
Lahjan arvo 179€Ompelukoneen tarpeessa kun olen. Lahjatilauksien tarkastelua tästä linkistä!!

ps. Niin ja se miten saan sekä lehden, että lahjan? Koska lahjanhan pitäisi mennä sille joka tilaa lehden lahjasi. No, tietysti niin, että äitini tilaa minule lehden, jonka maksan itse. Lahja saapuu äidilleni ja noudan sen itse :) Tähän voi kysyä "tilaajaksi" sukulaisia, ystäviä jne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)