Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 6. helmikuuta 2012

Stop shopping

Nyt on paino junnannut vähän ja se on ihan ok, olenhan syönytkin "tavallisemmin". Ajattelin jälleen vähän kuitenkin koittaa laihduttaa/järkeistää syömisiäni, jotta paino hieman laskisi, koska maaliskuussa odottaa eräs perhejuhla johon olisi mukavaa mahtua vaatekaapissa jo oleviin mekkoihin, olenhan kaikessa hiljaisuudessa päätynyt kuukauden mittaiseen ostoslakkoon.
Ostoslakko juontaa juurensa viikonlopun vaatehuoneen siivouksesta.
Se on aina yhtä kamalaa hommaa.
Ensin löydän vaatteita joiden olemassa oloa en muistanut ja olen iloinen!
Sitten löydän vaatteita joiden olemassa olon olen halunnut unohtaa ja olen häpeissäni...


Jälkimmäisillä tarkoitan onneksi kohtuu harvalukuisia virhehankintoja.
Nyt kaapista löytyi H&M joogapaita, isokokoinen ruskea neuleliivi, turkoosi neuleliivi (kai jo ymmärsin, etten ole neuleliivi ihminen...?), ruskea korukivi(blingbling)paita, pinkki-ruskea raitapaita.
Tuosta voisi äkkiä päätellä etten pidä ruskeasta, mutta se ei pidä paikkaansa, nuo ruskean sävyt vain olit vääriä. Kamelinkakanruskea neuleliivi ei vain ole minua siinä missä ei se itse neuleliivikään.

Sen sijaan löytyi muutama tavoitevaate: Elloksen farkut joiden lahkeet olivat kerrankin oikean mittaiset ilman lyhentämistä, farkkuhame jota en ole paljoa edes käyttänyt ja ihana vihreä niskalenkkitoppi jonka olemassaolon olin kokonaan unohtanut.

Nyt vaatehuone on jälleen kuosissaan! Kylläkin vain pari seuraavaa kuukautta, myönnän olevani penkomiseen syyllistyvä pukeutuja. Tongin ja pengon ja aina hiukan liian myöhässä.

Niin ja löytyihän sieltä vielä ihanat, valkoiset toppahousutkin, jotka pääsevät tänään heti käyttöön, koska pakkanen on lauhtunut siedettävään -10 asteeseen!!
Ajattelin kävellä illemmalla kaverilleni jolla on korukutsut. Niin, se ostoslakko? Sehän koskee vain vaatteita! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)