Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 2. helmikuuta 2012

Pakkasvaatteet

Nyt on niin kylmä, että hädintuskin nenänpäätä haluaisi ulos pistää, mutta pakkohan se välillä on. Ulkona näyttää kyllä ihanalta, mutta se miltä se tuntuu hhhrrrrrr!
Minulla vain on varmaan yksi surkeimmista talvivaatevarastoista mitä tiedän. Omistan todella niukasti sellaisia oikeita talvivaatteita, muhkeita ja lämpimiä.
Pitkiksiä en edes omista, mutta onneksi legginsit ja paksut sukkahousut ajavat saman asian.

Villasukkia, niitä sen sijaan on :).
Rakastan olla kotona villasukat, tai paritkin, jalassa, mikään ei rentouta jalkoja niin hyvin kuin söpöt villasukat. Siis tottakai ne on vielä lisäksi söpöjä, parhaillaan jalassa on pinkki-turkoosi-lime-vaaleansiniraidalliset söpöstykset! Valitettavasti en osaa itse kutoa sukkia, yritystä on joskus ollut, onnistumisia ei, mutta onneksi on tuttavia jotka osaavat, markkinoita ja myyjäisiä!

Ei nyt ehkä lämpimin,
mutta ajattelin paksujen sukkahousujen kanssa :)
Lindex
Mutta siis, koska nyt on pakkaset jatkuneet jo tovin aikaa, niin heräsihän tässä se ajatus, ettei minulla ole mitään (ja tällä kertaa kirjaimellisesti mitään) päälle pantavaa.
Ja nyt en edes syyllisty mihinkään naiselliseen liioitteluun, koska minulla tosiaan on heikosti talvivaatteita.
Kävinkin tiistaina siis ostamassa talvivaatteisiin lisäystä, en paljoa koska luotan vakaasti siihen, että kohta lämpenee ja kesää kohtihan tässä mennään, eikö vain? :)Löytö HM alesta, ostosreissun suosikki!
Osittain villaa ja ihanan paksua neulosta!


Paksu, lämpimän värinen, Lindexiltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)