Google Analyticsin seurantakoodi

lauantai 4. helmikuuta 2012

Jotain todella hyvää!

Kaapissa sattui seisomaan Philadelphia tuorejuustoa ja tuli sellainen olo, että jotain pitäisi leipoa. Olen vissiin joskus aiemminkin sanoa, että pidän leipomisesta, mutta rakastan muffinsien leipomista, ne on ehdoton bravuuri!
Joten näillä hakusanoilla googlettamaan vain ja heti napsahti! Juustokakkumuffinsit!!
Jos jotain himoan muffinsien lisäksi, niin se on nimenomaan juustokakku! Imetysdietillä ollessa näin New York juustokakusta unta, useammin kuin yhdesti!

Ohje oli Lunni leipoo blogissa. Kuva myös lainattu sieltä, en ole edelleenkään saanut ostettua kunnon kameraa, aina tuntuu rahat hupenevan johonkin tähdellisempään.


Kuva lainattu Lunni leipoo blogista!

125 g margariinia

4 1/2 dl jauhoja

2 dl sokeria

1 1/2 dl kaakojauhetta

2 tl leivinjauhetta

2 dl maitoa

2 munaa

200 g tuorejuustoa (maustamatonta)

1 muna

2 rkl sokeria

Sulata margariini mikrossa ja anna jäähtyä. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sekoita keskenään muffinitaikinan kuivat aineet (jauhot, sokeri, kaakaojauhe, leivinjauhe), käytä tarvittaessa siivilää. Vatkaa keskenään munat, maito ja jäähtynyt margariinisula, sekoita joukkoon nopeasti kuivat aineet. Valmista juustokakkutaikina sekoittamalla ainekset keskenään tasaiseksi, mielellään sähkövatkaimella. Aseta 12-koloiseen muffinivuokaan jokaiseen koloon paperinen vuoka, jaa molemmat taikinat vuorotellen (suklaataikinaa ensin) paperivuokiin. Paista uunissa 20-30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)