Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 23. helmikuuta 2012

Ihana, kamala kampaajakäynti

Oikeastaan onneksi enemmän sitä ihanaa!
Kävin minulle aivan uudella kampaajalla, koska aika piti saada just-nyt-heti, eikä huominen tai ensiviikko
olisi käyneet.
Tiedättehän tunteen, kun ajattelee, et joo, ihan hyvin voin venyttää kampaajakäyntiä vähän vielä ja sitten herääkin yksi aamu ja peilistä katsoo menninkäinen joka ei ole lähimaillekaan edes nähnyt päivänsädettä?
Jos ette tiedä, niin olette onnellisia.

Minulla näitä sattuu säännöllisesti. Hiukset näyttivät esimerkiksi viime viikon perjantaina vielä aivan hyvältä, kun kävimme ulkona miehen kanssa. Ja tänä aamuna **PUFF** hiukseni olivat kasvaneet räjähdysmäisesti ja muutenkin näytti siltä kuin päässäni olisi todella tapahtunut ydinräjähdysmäinen kasvupamaus, siis se sienimäinen muodostelma, you know...

Siihen päälle se tosiasia, että huomenna tapaan pitkästä aikaa ystäväni joka näyttää H&M katalogista repäistyltä ja siis ihan vain hyvällä tavalla... + että hän ei osta muualta vaatteita kuin H&M katalogista. Ihan todella, en tiedä ketään muuta niin merkkiuskollista ihmistä. Ja vartalo+muu lisäke siinä ihmisessä näyttää myös siltä kuin olisi astunut sieltä katalogista suoraa ulos. Mutta ihmisenä ihana, eikä kukaan muu minun ystävistäni osaa ensin pinnallistua niin, että materialismi suorastaan tursuaa ulos korvista ja silmistä ja seuraavassa hetkessä puhutaan jo vakavaakin vakavempia.
Ja sitten myös pidetään hauskaa!

Niinpä suuntasin aamupäivällä, eli heti heräämiseni jälkeen (siis niin ihanaa kun mies on saikulla ja laittaa esikoisen kouluun aamulla...) puhelin käteen ja vapaita aikoja tiedustelemaan.
-Joo, maanantaina olisi...
-No, ens viikon puoliväliin menee ennenkuin meillä on vapaita aikoja... jne....

Kävin läpi kaikki ne kampaajat joilla olen ikinä käynyt. Mutta sitten oli pakko kokeilla sellaistakin jossa en ole koskaan käynyt. Tämä kyseinen kampaaja on jäänyt minulta välistä vähän pöljästä syystä. Siellä on aivan hervottoman kokoiset jättilasi-ikkunat etualalla ja seinät täynnä hervottoman kokoisia peilejä.
Paikka näyttää pintaliitoiselta ja siltä, että kuka tahansa ohi kulkeekin voi katsella kampaaja tosi-tv:tä.

Nyt kuitenkin uskaltauduin ja ihan hyvin meni. Aluksi vähän säikyin kun kampaajan piste oli heti siinä jättilasi-ikkunoiden vieressä ja ihmisiä kulki ohi ihan kosketus etäisyydellä. Mutta sitten siihenkin tottui.
Ja kampaaja oli reipas, mukava nuori nainen (siis oikeasti, milloin minusta tuli niin vanha, että voin todella vakavissani käyttää sanontaa nuori nainen?!). Ja vaikka hän oli aika puhelias ja lopetti työt puhuakseen n.5min välein, se ei haitannut, koska 3,5h jälkeen pelistä katsoi uudistunut minä.
Tyyli on aikalailla eri kuin mitä oli aiemmin. Leuan yli juuri kasvaneet mustanruskeat hiukset vaihtuivat lämpimän ruskeisiin korvalle ylettyviin, rikotusti leikattuihin joissa on oransseja raitoja. Siis juu, oransseja. Mutta ei sellaisia kuin Huoneistokeskuksen autot vaan sellaisia lämpimän toffeen värisiä, kuten kampaajani ilmoitti. Mutta oranssihtava pohja niissä on, ei siitä mihinkään pääse :D Silti extra hyvät ja piristävät hiukset!!

Se kamaluus oli sitten se hinta. 121e. Siis todella??

Samalla reissulla poikkesin Kappahlilla ostamassa tämän:

Ja tämän oston voin perustella hyvin, vaikka minulla pitäisikin olla ostoslakko päällä vielä: eli tällainen samankaltainen paita minulla jo oli, mustavalkoisena. Ihan luottopaita ja oli tarkoitus pistää se liivin ja farkkujen kanssa huomennakin päälle. Nyt kun katsoin sitä aamulla, sen ihana musta-valko-raidotus olikin yhtäkkiä musta-mikäliesuttu-raidoitus. Ja kliseisti, kiitos miehen. Uusien farkkujen kanssa ei kannata pestä muita vaatteita.

Mutta seuraavaa en osaa perustella millään muulla kuin sillä, että nämä näyttivät supersöpöiltä ja oikein hyviltä juuri ylläolevan paidan kanssa:

Farkuista saa nyt Kappahlissa 10e alennuksen, käviskö se syystä....?? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)