Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 16. helmikuuta 2012

Hah!

Voi kamala kun tekisi mieli äsähtää aina kun näen näitä kammottavia otsikoita, jotka ovat myös nuorten luettavissa netissä!! Kuten nyt tänään ollut Henna Kalinaisella edessä raju laihdutus.
Joku Henna Kalinainen nyt ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta se teksti!! Nainen ihan vakavissaan sanoo, että lihottuaan JOPA 58 kiloiseksi hän ei voi näyttääntyä julkisesti ja häpeää itseään!
Ja minusta suoraansanottuna kyseinen nainen näytti nimenomaan nyt terveemmältä ja paremmalta jutun kuvassa kuin mitä joskus aiemmin olen kuvia nähnyt!
Pituutta naisella ilmeisesti on jotain 160-165cm?
Ahaa, google senkin tiesi, 163cm. Jolloin painon ollessa nyt runsaat 58kg (eli ilmeisesti 58-59kg?) Kalinaisen BMI on painolla 58.5kg 22.02, täysin terveellinen normaalipaino!!

Aiemmin MTV3 on otsikoinut aika kammottavasti saman naisen painon kohoamisesta: Henna Kalinainen lihoi reilusti. Tai linkki menee Iltalehteen joka on napannut "uutisensa" MTV3 sivuilta, mutta en nyt jaksa etsiä enää varsinaista juttua kolmosen nettisivuilta.

Joka tapauksessa nämä otsikoinnit kammottavat minua, eikä tämä ole ainoa tapaus, tämä vain iski tänään ärsyttävästi silmään.

Nuorilla naisilla/teinitytöillä on varsin usein nykyisin vääristynyt kehonkuva ja kaduilla näkee jatkuvasti muodikkaasti pukeutuneita nuoria naisia, jotka näyttävät lähinnä (ilmeisesti tarkoituksellisesti) vaatehenkareilta.
Naistenlehtien painonpudotus jutuissa kuvitus on myös usein sitä luokkaa, ettei tiedä nauraako vai itkeä. Kuvissa kuvitteellista vatsamakkaraa pitelevä kaunotar näyttää myrtsinaamaa pelin edessä.
Poikkeuksena sitten nämä KG, yms muut painonhallintaan erikoistuneet lehdet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)