Google Analyticsin seurantakoodi

lauantai 7. tammikuuta 2012

Viikonloppu tähän mennessä

 Meidän viikonloppu on koostunut tähän mennessä seuraavista asioista:

-Hurjasta Muuttuva Labyrintti- peli illasta
-Kauheasta kasasta Ankka luettavaa
-Isosta määrästä elokuvia

Ja lopuksi löhöilystä, puhtaista lakanoista, kasasta irtokarkkeja ja yöpuvuista :)
 Muuttuva Labyrintti oli minun lapsuuden suosikkipeli. Mies sen sijaan ei ollut ikinä kuullutkaan. Nyt ollaan koko perhe koukussa, pieninkin osaa pelata tätä vallan mainioisti!
 Tykkään yli kaiken Marvel sarjakuviin perustuvista elokuvista ja The Avengers on odotettujen listalla ollut jo pitkään. Sitä ennen oli kuitenkin aika vihdoin katsoa Captain America. Elokuva oli... ok. Parempaan en pysty. Ihan mukava, ihan viihdyttävä, paljon kaikkea joista voi sanoa "ihan".
Eli ei huonokaan.
Samaa ei sensijaan voi sanoa elokuvasta Hanna jota meinasimme mennä katsomaan ihan elokuviinkin ja jonka meriitteihin kuuluu mm. Kuusamossa kuvatut kohtaukset.
Onneksi emme menneet. Eurooppalaisväritteinen elokuva joka oltaisiin voitu tehdä tuhansin keinoin paremmaksi.
Pääosan esittäjän ulkonäkö oli ainoa oikein osuva juttu tässä elokuvassa.
Geenimanipuloitu ihminen voisi näyttää juurikin tuolta.
Mutta miksi ihmeessä yhdellä palkkamurhaajista oli tapa vihellellä ja kamalat 80-luvun keltaiset kuteet? Miksi natsivivahteinen tappaja oli niin tylsä ja miksi Cate Blanchet oli edes tässä elokuvassa? Kylmän agentin roolin olisi voinut tehdä kukatahansa punaperuukkinen nainen, siihen ei olisi tarvinnut mitään varsinaista osaamista eikä todellakaan olisi tarvinnut tuhlata noinkin hyvää näyttelijätärtä.
Ja sitten kun puhutaan "ajantappaja" elokuvista niin tässä taas yksi. Mitään sanomaton tusinaelokuva, valitettavasti.
Olihan tässä iki-ihana Bruce, joten se pelasti sen pienen vähän mitä oli pelastettavissa. Ryan Philippe oli kamala, 30v kikkarapää muka pahistelemassa vakuuttamatta varmaan itseänsäkään.
"50 cent", jaa-a, hän nyt oli tuottamassaan elokuvassa. Ihan ok, ei huonokaan, ei ainakaan niin huono kuin ensiksimainittu kikkarapää, mutta ei nyt varsinaisesti hyväkään. Ja puolessa välissä elokuvaa minua alkoi kovasti vaivaamaan kaksi asiaa: ensinnäkin, miksi Curtiksen esittämällä pehmoroistolla on kokoajan suu puoli auki ja toisekseen, miksi hahmosta koitetaan tehdä niin kovasti symppistä kun ei se oikein onnistu enää siinä vaiheessa kun hän on katsellut ilmekään värähtelemättä kun mafioson palkkalistoilla olleesta korstosta tehdään jauhelihaa?

Eli jos haluaa nähdä Bruce Willisin, elokuva on ok. Jos ei välitä Brucesta, ei kannata nähdä katsomisen vaivaa.
Hulluinta on se, että Brucen hahmossa ei ole mitään symppistä, siitä ei edes koiteta tehdä symppistä ja silti mafioso oli tämän elokuvan sympaattisin hahmo.

Jos näistä kolmesta pitäisi joku elokuva katsoa, niin sitten se olisi ehdottomasti Captain America, eikä vähiten lopputekstien jälkeisten The Avengers viittausten takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)