Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 30. tammikuuta 2012

Rainbow :) Rainbow :/

Kyse on siis Prismojen elintarvikemerkistä, Rainbow:sta.

Toinen Raibow-tuote sai minut hymyilemään tänään ja toinen kiristelemään hampaita!!

Otetaan ensin negatiivinen tuote, joka tosin tuotteena on varsin hyvä, eli:
vehnäjauho, sokeri, kasvirasva, kaurahiutale (16 %), kananmuna, vesi, elintarvikemelassi, rasvaton maitojauhe, nostatusaine (E 500), suola, vanilliin
Tätä keksiä oli mummo viime lauantaina Pienemmälle antanut, koska "Sehän on kaurakeksi!". Kaura on ainoa vilja joka täysin täydelleen käy pojalle. Ja poika oli onnesta soikeana kun oli saanut samaa keksiä kuin muut. Tietysti. Mitä nyt sitten oksenteli lauantai-sunnuntain välisen yön. Koska vaikka nimi on kauraa niin sehän ei todella aina tarkoita, että tuote sisältäisi 100% kauraa ja jotenkin jo uskoin äitini tämän sisäistäneen kuluneen 3v aikana, mutta ilmeisesti ei.
Ja tiedän, hyvää tarkoitti jne, mutta minähän se sitten olin joka joutui selittämään pojalle, että paha olo johtui keksistä johon poika itku kurkussa: "Ei keksistä, ei keksistä!!" kun se oli ollut niiiiiiiin kivaa syödä samaa keksiä isoveljen ja papan kanssa.
Voi ÄÄÄÄHH!!!! Kun ahdisti ja itketti taas. Tottakai antaisin pienen syödä vaikka maailman kaikki keksit jos se yhtäkkiä voisi.
Ja joskus joidenkin ihmisten lasten ruokaurputus "Ei 2v voi viedä syödä tuota, kun siinä on sitä&tätä" tuntuu niin turhalta. Ymmärrän, ettei nitriittipitoisia tmv täysin poissuljettuja, mutta muuten. Jos mulla esimerkiksi olisi karkkia mitä voisin lapselleni Pienemmälle antaa niin antaisin riemusta kiljuen. Mitä siitä, että se on vasta 3v? Olisin antanut jo 2v ikäisenä. Siis en kilon säkkiä, vaan karkkipäivänä muutaman karkin ja xylitolit perään (olettaen tietysti,että voisimme syödä xylitol pastilliakin). JNE. Se siitä.

Sitten iloisempaan Rainbow aiheeseen, eli tähän:
Sisältää kaakaota vähintään 56 %
Siis voi nami nam! En todellakaan yleensä pidä tummasta suklaasta, mutta tämä on ihanaa! Vaikka tämä voi sisältää pieniä määriä maitoa (sehän kylläkin lukee nykyisin lähes kaikissa tuotteissa varuilta..) niin mun imetysdietin aikana tämä meni maidottomana suklaana ja nykyisin ihan vain herkkuna. Ja makean nälkä lähtee 3-4 palalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)