Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 3. tammikuuta 2012

Petrella pipo

Tilasin jokin aika sitten Pienemmän kauppatakkiin pipon osoitteesta: http://madebypetrella.blogspot.com/ ja en voi kuin kehua! Pipo on ihana, käyttäjänsä suosikki ja myös äidin, mutta lisäksi myös istuu päähän mahtavasti ja malli on suojaisa ja hyvä.

Tilasimme kuvassa näkyvän mallisen pipon, koska tykkään, että korvien pitää olla kunnolla suojassa :)
Kuva Petrellan nettisivuilta
Ei voi kun kehua, sekä pipoa, että asiakaspalvelua. Kyselin kovasti ensin sähköpostilla mahdollisista kuvavaihtoehdoista ja sitten vielä pipon koosta, koska pojan pää oli kokoa 51,5cm, eikä mikään tasaluku :)
Ja vastaukset minun sekaviin pohdintoihin tulivat aina pikaisesti ja ystävällisesti! :)

Lisäkehut on myös annettava toimitusajasta, pipo tuli luvatussa ajassa vaikka aiemmin vastaavia pipoja tilatessani olen aina saanut pettyä toimituksen venymiseen, niin tässä tapauksessa sekin piti mahtavasti paikkansa!

Nyt harkitsenkin juuri isommallekin tilausta, mutta ensin on kysyttävä ja varmistettava, että tulisihan se varmasti käytettäväksi, alkaa tuon melkein 9v:n maku olla jo aika tarkka :) Vaikka meillä äiti pääsääntöisesti päättääkin mitä päälle pistetään, niin toki kuuntelen myös lapsen mielipidettä, kun sille nyt on sellaisia jo kehittynyt ;D
Sivuilla oli kyllä minusta hyvin isommallekin kelpaava malli:


Tälläisen tähtipipon tai jollain muulla kuvalla varustetun voisin vielä hyvinkin kuvitella koululaisen päähän. Lisäksi mulla alkoi kovasti himottaa tilata tuolta noita housuja... Hmm... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)