Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 20. tammikuuta 2012

Luottotuotteet

Mulla on muutama hiustuote joista en luovu jos ei niitä lopeteta ja please, näin ei saa käydä, sen verran vaikeaa näitä on ollut löytää.

Ensin shampoo:

Kaikki ovat varmasti jo kuulleet tästä, sen verran aktiivisesti Aussie tuntuu blogisteja muistavan shampoilla ja muilla tuotteilla. Olen kokeillut myös minuuttihoitoainetta ja tavallista hoitoainetta, mutta tämä shampoo oli ainoa joka jäi käyttöön.
Ihan ensiksi täytyy mainita tuoksu! Ihana ja macadamiamainen, rikas ja täyteläinen.
Tätä ei pidä ostaa jos tykkää tuoksuttomuudesta.
Rakastan macadamioita pähkinöinä ja näköjään myös shampootuoksuna :)
Toisena koostumus. Kermaista ja kauniin kiiltävää, ilo hieroa hiuksiin koska vaahtoaa hyvin.
Tuloksena ainakin minun hiuksissani mukavan kuohkeat hiukset.

Ja varsinkin erityisesti jos laittaa edellisen shampoon jälkeen tätä seuraavaa, eli:
Olen maininnut tästä Doven hiustenhoitoaineesta ennenkin blogissa, mutta mainitsen uudestaan, koska sen verran hyvää tämä on. Unelman pehmeät hiukset ja kiiltoa.

Pesun jälkeen olen jo noin vuoden melkein aina laittanut hiuksiini tätä:

Runsaasti hoitavia aineosia sisältävä, kermamainen emulsio, joka suojaa väriä. Lämpösuoja. Itse levitän pyyhekuiviin hiusiin puristelemalla.

Useimmiten arkena en laita muita muotoilutuotteita hiuksiini ja muotoiluun käytön fööniä, rullia ja joskus suoristusrautaa.

Mutta jos on jotain menoa, varsinkin iltamenoa ;) niin käytössä ovat myös nämä:
 
Erittäin pitävä hiuslakka
Ainoa kuivashampoo josta olen pitänyt, pelastaa katastrofi hiustilanteet :)
Hiukseni laatu on sellainen, että yksittäinen hius on paksu. Lisäksi hiuksia on runsaasti, eli tulee helposti kypärämainen vaikutelma, varsinkin jos suihkuttelee hiuslakkaa runsaasti. Shampoo ja hoitoaine ovat erityisen tärkeitä tässä, ettei tule joko raskaita ja latteita hiuksia, eikä toisaalta "liian hoidettuja" koska silloin hiukset pitäisi pestä joka aamu, näyttävät sen verran kamalilta nukutun yön jälkeen!
Pesuvälinä koitan siis pitää 2 päivää.

Tällä hetkellä hiukseni ovat mustan ja ruskean välimaastossa (ja ehdottomasti siis värjätyt) ja pituus on puolipitkä. Luottokampaajani jäi marraskuussa äitiyslomalle ja nyt onkin etsinnässä uusi tilalle, koska hän ainakin oli ajatellut olla kotona sen mahdolliset 3 vuotta. Koska olen kokeillut aika laajan kirjon kampaajia ennenkuin löysin hänet, niin en mitenkään innolla odota uutta kokeilurupeamaa.

Keskiviikkona kävin kokeilemassa yhtä joka olisi ollut sopivasti tässä kodin lähellä, mutta kerta taisi jäädä ainoaksi. Lopputulos on ihan kiva, mutta se ei vain riitä. Värikin on aikalailla erityylinen mistä sovittiin. Puhuin tummasta suklaasta ja päässäni on kuitenkin tumma ruskea häivähdyksellä punnerrusta ja sitä nimenomaan pyysin välttämään. Malli tosiaan ei ole pahin mahdollinen, huonompiakin ensiyritelmiä olen päässäni nähnyt :D
Seuraavaksi kokeilen kuitenkin jotain muuta kampaajaa, ehkö löydän vielä jonkun yhtä hyvän kuin aiemminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)