Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 9. tammikuuta 2012

Lindex

Löysin jälleen kerran itseni selaamasta nettikauppoja ostosmielessä. Lindex on sellainen kauppa josta joskus löydän vaikka mitä ja toisena sesonkina en yhtään mitään. Nyt löytyi ainakin jotain. Erikoisihastuksen sai aikaan otsikoinnilla "Scandasia" oleva mallisto josta tämä japanilaisvaikutteinen paita kotiutuu ehdottomasti nyt minulle, niin minun tyyliä ja kerrankin jotain söpöä ja vaaleaa olematta aivan tylsä.

Ja tämän paidan "kaveriksi" ja ihan muutenkin piti hankkia nämä:


En ole aikoihin käyttänyt riippuvia korvakoruja ja tämä höyhen muoti on kai jo menossa ohi tai jotain, mutta nämä iski nyt minulle, varsinkin puuterinvaaleanpunainen väri.


Lisäksi ale-valikoimasta löytyi ihana toivottavasti livenäkin petroolinsininen toppi. Petroolinsininen on se väri jota minun on tosi vaikea ohittaa missään muodossa. Ja luottoväri yhdistettynä farkkuun varsinkin.
Lindexin sivuilta löytyivät myös 90-lukua henkivät kammotukset, nämä:
Mitkä kamalat muistikuvat heräsikään... Jostain syystä omistin näitä kenkiä kolmet (!!) erinlaiset 90-luvulla, ruskea-valkoiset, musta-valkoiset ja vähän tämän kaltaiset beige-ruskeat. En tykkää ja peukku alaspäin napit tähän, kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)