Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Ihanaa päivää!

Tänään on hymy korvissa ja kaikkea mukavaa tiedossa.
Kampaaja käynnin jälkeen suuntaan kaupungille ystäväni kanssa, käydään shoppailemassa ja kahvilla ja jutellaan viime kuukausien kuulumiset, emme siis asu samalla paikkakunnalla ja vaikka Facebookissa, puhelimella ja sähköpostilla kuulumisiamme jaamme niin kasvotusten kuitenkin paremmin, enemmän ja laajemmin. Ja joskus saattaa olla jopa jotain mitä ei muuten kertoisikaan.

Puntarilla kävin tänään ja sekään ei säikäyttänyt, mukavasti alkanut alaspäin paino menemään, otin punnistuspäiväksi keskiviikon. Enkä todellakaan aio fanaattisesti nyt tutkia kaloritietoja tai olla syömättä leivosta kun menemme tänään kahville.

Aion paremminkin panostaa arkiruokaan ja jättää napostelun.
Ja aloittaa aamupalan syömisen, myönnän siis nolona etten ole melkein koskaan aikuisiällä syönyt aamupalaa vaikka periaatteessa olen huomannut, että se auttaa painoni hallinnassa.
Koska muuten se menee juuri siihen, että ennen "lounasaikaa" napostelen vähän sitä&tätä&tuota.

Nyt ole aloittanut aamuni Vitalinea 0% jugurteilla ja Uotilan maalaisruislimpulla. Vitalinean jugurtti siksi, koska se on vähäsokerinen, inhoan syvästi sokerilla kuorrutettuja "perus"jugurtteja, mutta en kuitenkaan pidä maustamattomasta jugurtistakaan enkä todellakaan jaksaisi aamulla sekoitella hedelmää/marjaa/tmv maustamattomaan jugurttiin.
Uotilan maailaisruislimppu taas vaan on niin hyvää, aivan ihanaa! Varsinkin paahdettuna, nami!

Nyt kuitenkin takki päälle ja menoksi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)