Google Analyticsin seurantakoodi

lauantai 3. joulukuuta 2011

Vanilja

En ole koskaan ollut vanilja-fani. En hirmuisesti tykkää tuoksusta, tuoksu on ikäänkuin liian paksu. Joissain hajuvesissä se on yhtenä osana ja silloin on ok, mutta esimerkiksi kun olin teini-ikäinen niin oli hirmuista muotia käyttää Body shopin sellaisia tuoksuja joissa oli vain yksi tuoksu, eli nimet olivat esimerkiksi: omena, vanilja, karhunvatukka jne. Ja sitten piti tietysti olla saman sarjan saman tuoksuinen huulirasva... Minulla taisi olla ihan vain mansikka ja sitten oli joku violetti purnukka, olisikohan se ollut juuri karhunvatukka. Onkohan niitä edes enää myynnissä? :)

En pidä pelkän vaniljan tuoksuisista tuoksukynttilöistä, enkä varsinkaan huonetuoksuista tmv.

Tänään join kuitenkin ystävän luona Rooibos "teetä" pelkällä vaniljalla ja se olikin yllättävän hyvää, kunhan pääsi ohi siitä ensi tuoksusta joka oli kohtuu vahva.

Ei minusta vieläkään mitään vaniljan suurkäyttäjää tule, mutta aiemmin olen karttanut kokonaan vaniljan tuoksuisia asioita kokeilematta ja tämä nyt osoitti, ettei ne kaikki ole kamalia :) Ne ennakkoluulot ;D

Pitäisiköhän nyt kokeilla monen rakastamaa vaniljaa enemmänkin? Jos sattuisin innostumaan niin nämä vaniljatuotteet ovat ainakin kauniita ja varmasti monen mielestä aivan ihania:


Vanilja ja mirhami huonetuoksu, Bottega Verde, 13,99e
Vanilja eau de toilette 100m, luonnon eteerisistä öljyistä
http://www.ranskalainenmaalaisunelma.fi/ 

Sublime Vanilla vartalovoide 200ml,
Bottega Verde, tarjouksessa 8.49e
Vanilja tuoksukynttilä, useillakin valmistajilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)