Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 19. joulukuuta 2011

Mitä kaikkea saa toivoa?

Pessimistisenä mietin jopa toiveita siltä kannalta, että saako niitä olla. Siis tottakai toiveita yleisesti ottaen saa, mutta minulla on tapana perustella toiveeni itselleni, oikeuttaa niiden olemassa olo jotenkin.
Jos toive ei tällä ajatteluprosessilla ole oikeutettu olemassa oloon, koitan kovasti olla toivomatta ;), mutta siellähän ne silti mielen pohjilla jyllää :D

Eli lyhyesti, olen pessimisti pienellä optimistisuuden poikasella varustettuna.

Nykyisin kuitenkin optimistisuus on onneksi jo vallalla enemmänkin, nuorempana olin niin pessimisti, että nykyisin naurattaa sitä ajatellessa. Oli asia mikä hyvänsä niin "valmensin" itseäni ajattelemalla, ettei tästä kyllä mitään hyvää seuraa.
Taisin olla tylsää seuraa välillä, koska nyt "aikuisempana" olen itse huomannut, että kaikkein pessimistisimpien ystävien ja tuttavien seura voi olla kohtuu puuduttavaa.

Pikku pessimisti minussa asuu silti, koska taidan nimenomaan pelätä, että jotain hyvää tapahtuu. Sen verran sitä huonoa menneisyydessä on tapahtunut ja ollut, että tuntuu hullulta välillä katsella ympärilleen ja huomata kuinka mainiosti kaikki on nyt! Pitäisiköhän nyt niinkuin lapsena ristiä sormet ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)