Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 12. joulukuuta 2011

Masis ja Naminami!

Mulla on mennyt viikonloppu vähän masis tunnelmissa, sukulaisen kuolema tuli yllätyksenä ja vaikka ei niin läheinen ollutkaan, niin tottakai se surettaa ja varsinkin kun miettii surevia lähiomaisia.
Lisäksi ihan lähisukulaisilla on taloudellisia ongelmia ja se pistää myös miettimään rutkasti omaa rahan käyttöä. Kuten olen aiemmin kirjoitellutkin niin meillä ei raha kasva puissa :) eli välillä tiukkaa tekee.
Silti saamme katon pään päälle, laskut maksettua, ruokaa ei osteta ale-merkinnöillä (siis ei tarvitse etsimällä etsiä näitä, en tarkoita ettenkö ostaisi jos on hyvä tarjous tai just tarpeeseen) ja vaatteetkin ostellaan tarpeen ja halunkin mukaan, vaikka kirpputoria suosinkin paljon niin myös uutta ostetaan.
Nyt sitten saimme ostettua myös sen kauan haaveilemani uuden sohvan (tämä sai hieman syyllisen olon päälle, vaikka ihan itse olemme tienanneet rahat sohvaan ja tiukasti säästäneet)! Hitsit, että jännittää tuleeko siihen mitä lupasivat :) Sanoivat liikkeessä, että ehtii joulunpyhiksi, eli ensi viikolla viimeistään hemmottelemme pyllyä tällä:

Ihana ihana uusi sohva! Ei ihan se mitä ajattelin, vaan parempi!
Ja tän viikonlopun masennusta paransin (vai pahensin?) näillä ulkomaantuliaisille joita en ainakaan ole nähnyt Suomessa myynnissä:

Milk maku oli ehdottomasti paras, voi namskis!
Uuden sohvan myötä ostin myös uusia sohvatyynyjä, vanhathan olisivat näyttäneet nuhjuisilta :) Ja uuden ihanan viltin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)