Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 4. marraskuuta 2011

Tee

Joku fiksu on joskus kirjoittanut, että vihreässä teessä on ruokahalua hillitseviä ominaisuuksia.
Koska minulla on kummallinen ruokahalu, se herää useimmiten iltaa kohden ja kasvaa sohvaa lähestyessä, niin koitan nyt noin viikon verran hörppiä vihreää teetä ennenkuin suuntaan sohvalle.


Pidän kyllä teestä muutenkin, mutta jostain syystä sen juominen on aikuisiällä jäänyt todella vähälle. Lapsena äiti keitti teetä joka ilta ja sitä myös juotiin joka ilta.
Useimmissa tuttavaperheissä lapset joivat kaakaota, vaan meillä se oli teetä, hunajalla, ei sokerilla :)

Teen juominen jäi kai eniten, koska parikymppisenä opin juomaan kahvia. Opettelin, koska se oli töissä niin yleistä. Teen olisi joutunut keittämään, kahvia oli aina valmiina :)

Sitten löysin erikoiskahvit, oli latteccino, espresso machiato, cafe mocca jne. Nami nami!
Kunnes mun maha sanoi stop! Jostain kumman syystä en vain kestä kahvia.

Piti keksiä jotain muuta. Ja se nyt ei hampaiden kannalta mennyt parempaan suuntaan. Pepsi max. Ihan koukussa. Enkä ole ainoa, tiedän!

Nyt olen kovasti koittanut rajoittaa pepsi maxin juomista (toistaiseksi heikoin tuloksin) ja tosiaan lisännyt valikoimaani teen, pitkästä aikaa.
Kahvia haluttaa edelleen hirmusti usein vaikka olen ollut jo n. 3 vuotta juomatta kuin ihan silloin tällöin.

Nyt juuri juon Nordqvist Green4you paketin "makua" Nippon green, "vihreä sencha tee. Maustettu mansikan, sitruunan ja vaniljan aromeilla" http://www.nordqvist.fi/

Seuraavaksi aion opetella hauduttamaan kunnolla teetä ja katselinkin juuri himoiten noita irtoteepaketteja, nimet ovat ainakin ihania: Suklaa myrsky, Syyssonaatti, Onnen elefantti.
Taitavat kyllä olla ihan mustaa teetä, mutta toki voin sitäkin juoda välillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)