Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 7. marraskuuta 2011

Onnistunut päivä

Tänään oli oikein mukava päivä :) Jalat jaksavat paremmin, koska sain aloittaa jälleen reumalääkityksen parin viikon tauon jälkeen, mykoplasmakin alkaa hellittää ja minun lisäkseni muutkin perheenjäsenet ovat kunnossa :)

Uskalsinpas lähteä vähän kaupoillekin tänään, samalla kävimme ystävän kanssa kahvilla (minä teellä) ja juttelimme kuulumiset.

Viime aikaiset lääkesompailut ja kortisoni muutenkin ovat tehneet oloni entisissä vaatteissa aika tukalaksi ja oli aivan pakko hankkia pari uutta talvivaatetta, koska ilmat ovat hälyyttävästi kylmenneet.
Onneksi (ja ihme kyllä!) löysin täydellisiä vaatteita oikein helposti ihan linjalta H&M, Kappahl ja Seppälä.
Ja rahaakin kului varsin maltillisesti.

Ahdistaahan se ostaa numeroa isommat vaatteet. Varsinkin tällä klassisen päärynän vartalomallilla nuo alaosat alkavat usein muistuttaa pyrstöllistä telttaa ja nykyiset pillilahjemallit eivät istu eivätkä mene. Jos menevätkin niin näyttävät pelottavilta.
Yläkroppaan vielä löytäisi vaikka millaista biletoppia, neuletta, paitaa ja puseroa. Jotka siis kaikki riitelisivät aivan hirmuisesti alaosan mummofarkkukategorian kanssa.

Latinalaisen amerikan maissa ihmiset (lue naiset) ja tummaihoiset amerikoissa tv:ssä esiintyvät ihmiset näyttävät niin upeaa mallia olemalla rohkeasti juuri sitä mitä ovat, on pyllyä ja tissiä (ja ehkä jopa mahamakkaraa) mutta niitä sheikataan ja esitetään. Minä peräpohjolan kalkkilaivan kapteeni koitan piilottaa peräni tunikaan ja toppatakkiin ja huokailen kateellisena ;)

Tänään siihen kuitenkin tuli minipoikkeus, ehkä yksi pieni tänään, isompi huomenna?
Ostin aivan upeasti istuvat kapealahkeiset housut! Huiiiii!!
Ja löysin myös ihanaakin ihanamman talvivillatakin, niin muodikkaine turkissomisteineen kaikkineen :)

Pikkuisen jäi vielä mieltä kaihertamaan ihana tekoturkisliivi Kappiksessa... Hmmm... Sain kassalta mukaani alennuslipukevihkosen ensiviikoksi. Jospa näitä olisi jäljellä vielä silloin?

http://www.kappahl.fi/article/liivi_116301

Ja tämähän tarvitsisi alle tämän:

http://www.hm.com/fi/product/92744?article=92744-A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)