Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 24. marraskuuta 2011

Mistä puhe...

Nyt en kylläkään viittaa sitten ollenkaan siihen perinteiseen ;)

Listaanpas tähän vain mistä minulla on puute ja mistä on siis tullut puhuttua viime päivinä niin, että on sauhunnut niin puhelin, sähköposti kuin aivotkin!

Puheenaiheet top10:

10) Lumi
Sen tulo, sen puute ja sen meno.

9) Puhelin
Kuinka vaikeaa voikaan olla päättää millaisen puhelimen ostaa seuraavaksi?! Tästä pitää kysyä kavereiden mielipidettä, miehen mielipidettä (minä kysyin lastenkin, vastaus oli: "Kunhan siinä on Angry Birds!"), netin keskustelupalstoilta käyttäjä kokemuksia, googlesta arvosteluja, puhelimen valmistajien sivuja ja videoita...

8) Kirjat/lukeminen
Tästäkin tullut vaihdettua vinkkejä viime päivinä, onneksi kylläkin rauhallisemmalla mielenlaadulla

7) Työjutut
Itse olen siinä vaiheessa, että kotielämä on pian päättymässä ja työpaikka ei odota ja vaikka odottaisikin niin ala ei enää innosta. Kuitenkin sain tässä tehdä pikku työjutun ihan muuten, appiukon firmalle suunnittelutöitä ja täytyy myöntää, että oli ihanaa käyttää aivoja oikein kunnolla pitkästä aikaa :)
Ja oli kivaa saada palkkaa ;D

6) Ruoka
Olen siinä vaiheessa myös elämääni, että pitäisi saada kunnon ruokarytmi olemassa oloon itselle. Kyllä meillä kerran päivässä syödään saman pöydän ääressä perheenä, mutta meillä se on iltapala, koska mies on vain siinä vaiheessa joka päivä varmuudella kotona. Kotiruokaa teen ahkerasti, mutta aamupala jää itsellä syömättä ja niimpä tuota naminami kotiruokaa tulee ahdettua lounas aikaan kaksinkertaisesti. Joten rytmitystä tähän elämään, kiitos!

Hauska sarjakuva Ruokajuttu, samaistun isomman lapseni kohdalla!! http://huukocomic.blogspot.com/2011/02/ruokajuttu.html 

5) Facebookin uudistukset
Kyllä! Olen niin pinnallinen, että tämä nousee puheenaiheiden viidenneksi. Minkä sille voi, kaikkihan siitä puhuu?? :)

4) Kamalat lapsikuolemat Suomessa viime aikoina
Tarvinneeko sanoa muuta?

3) Valelääkärit
Siis tästä tulee puhuttua jo kaupan kassankin kanssa :D

2) Ensi kesän lomat
Pakkohan ne on varata jo nyt, eikä tietoakaan minne sitä oltaisiin lähdössä? Paaaaljon keskustelua ja netin selailua


mm.Rooma harkinnassa


1) Allergiat
Tällä hetkellä voisin jauhaa tästä aiheesta loputtomiin, koska se on niin ajankohtainen meillä. Pienemmän allergiat eivät todellakaan ole vähenemään päin, mitään uutta ei ole saatu kehiin taas yli puoleen vuoteen.
Keinot ja voimat alkaa äidillä oleen loppu ja "meidän" lääkärilläkään ei ole mitään uutta sanottavaa... Toivoton olo tältä osin. Onneksi lapsi on itse kuin aurinko ja niin ihana iloinen vesseli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)