Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 28. marraskuuta 2011

Image ja sipsit

Tuli mieleen tuosta edellisestä kirjoituksestani, että n.20v olin ahkera Imagen lukija ja pidin itseäni hyvinkin lehden "kohderyhmään" kuuluvana. Sitten minut imaisi PostiPate-maailma ja hetken lukemiseni koostui 7 päivää- lehden tv-osiosta, kunnes jälleen muistin kirjat.

http://www.image.fi/lehti
Kirjoja olenkin lukenut ahkeraan edelleen, mutta viime vuonna löysin jälleen myös lehdet. Ensin sisustuslehdet, sitten erilaiset lifestyle-lehdet ja nyt viimeisimpänä jälleen: Image.
Ja oikeasti, siinä on luettavaa. Allekirjoittamaan en lähde todellakaan kaikkea lehden sisältöä, on siellä myös tätä yli-intellektuellista soopaa, jossa kirjoittaja selkeästikin kuvittelee olevansa sarkastisen hauska tai ainakin pelkästään sarkastinen, mutta silti täytyy myöntää, että onhan se vaihtelua (muuten niin ihanille ja oikeasti piristäville) Meidän perheelle ja Kodin kuvalehdelle :) yms.

Jouduin jopa kertaalleen tarkastamaan erään sanan merkityksen... :D
Onomatopoeija mainittiin lauseessa: "Kate antaa tunteille ja ajatuksille oman onomatopoeijan, todellisuutta vastaavan ääni-ilmaisun", tosin tarkistin tämän vain, koska jäin miettimään, että eikös sana tässä pitäisi eri muodossa? Mutta luultavimmin minä olen se joka on tässä väärässä :D.
Kirjoitushan oli: 50 syytä rakastaa Kate Bushia.
Itse en rakasta.

No, jokatapauksessa, tilasin Imagen, luin ja tykkäsin, paljonkin.
Edelleen, en ole parikymppisen itseni tasolla, en ole kovinkaan perillä ajankohtaisista asioista (ellei puhuta lasten toppahaalari "muodista"), älykkyys (jota ehkä on joskus hivenen ollut) on häipynyt kuin pieru Saharaan ja keskittymiskykyä on parin lehden sivun verran kerrallaan.
Silti oli mukavaa paneutua aikuisempaan (huom. en väitä Imagen olevan aikuinen lehti, aikuisempi vain) ajatusmaailmaan vaihteeksi.

Ja ne sipsit:


Uunirapeat lastut, ihan himpun verran vähemmän kaloreita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)