Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 24. lokakuuta 2011

Telkkarinarkkari

Digiboxin muisti vetelee viimeisiä prosentteja, on tullut tallennettua taas "vähän" tv-ohjelmia. Mitä sitä tekikään kun oli vielä VHS ja nauhoitettua sai vain yhden ohjelman kerrallaan :)?
Ihan tyytyväinen sitä oli silloinkin elämäänsä eikä niitä sarjoja surrut joita ei kerennyt katsomaan.
Jos joku työpaikalla jostain sarjasta puhui, niin sitä totesi vain, että minä en sitä satu seuraamaan.


Nyt kaikki seuraavat kaikkia sarjoja. Joitain jopa 24/7 (ei muuten kuulu minun repertuaariin).
Ja jos ei ehdi katsoon suorana, niin katsoo boxilta, jos ei pysty tallentamaan boxille (kun sinne tallentuu jo ne kaksi muuta sarjaa yhtäaikaa) niin katsoo sitten nettitv:stä.

Huh. Olen vakaasti harkinnut karsia sarjojeni listaa. Jota varten olen hieman miettinyt mistä sarjoista nyt en ainakaan luovu.

Ykköseksi nousee ehdottomasti Criminal Minds. Se on mielestäni kaikkien aikojen paras sarja omassa kategoriassaan. Tällä hetkellä menevistä sarjoista Aivan Must See on myös Täydelliset naiset, Suomen huippumalli haussa, Pientä pintaremonttia (Aleksi Sariola on vaan niin ihana, hih. On se muutenkin hyvä sarja), X-Factor USA, C.S.I, Mentalist, Muodin huipulle, Paljastavat valheet ja ehdottomasti en luovu Chuckista! Taran monta elämää ja Glee ovat myös hyviä, ne menevät sarjaan voisin luopua jos olisi ihan pakko, mutta onneksi ei ole ;)

Aika monta sarjaa seurattavaksi silti. Ja tuohon lisätään vielä ne sarjat joita seuraan säännöllisesti vaikkei ne ihan niin koukuttakkaan, eli esim. Vedetään hatusta (oikein hyvä, mutten kestä Mikko Kuustosta, se saa miettimään jopa koko jättämistä...), Maajussille morsian, Moderni perhe, 30 rock... jne jne... Good wife, ehdottomasti.

Ja sitten ne must sarjat jotka ovat juuri tauolla (tajusin muuten, että Chuck kuuluukin tähän, koska se jäi viime kerralla tauolle, tilalla näköjään tylsääkin tylsempi Ritari Ässä uutena versiona, blääh...), Aavakuiskaaja, Castle, Näkijä, Nurse Jackie jne... näitähän riittäisi.

Taidan katsoa normaalia enemmän telkkaria? Siihen kun laskee päälle SG- maratoonit ja elokuvat, niin onko se ihme ettei aikaa tunnu jäävän toiselle lempparihommalleni, lukemiselle? Ja onko se ihme kun väsyttää kamalasti?
Koska tosiasia on, että normaalin perheenäidin tavoin vedän nämä tv-katselutunnit nukkuma-ajasta. Sänkyyn siirryn kun pää nuokahtaa sohvalla niin, että niskoihin sattuu.

Kuva sis. koiran ja vieraan sohvan

Nyt tsemppiä tähän asiaan, aion tosiaan raakata julmasti ohjelmien katsomista ja nukkua enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)