Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 13. lokakuuta 2011

Sukulaisvierailu

Mistä sitä johtuu, että vaikka kyseessä olisi aivan lähisukulainen, joku joka on jopa ollut läsnä kun synnyin, joku joka on ollut lapsena niin läheinen, etten ketään tuntenut niin läheiseksi silloin, äitiä ja isää lukuunottamatta :) niin kuitenkin nyt aikuisena, kun kyseinen henkilö tulee vierailulle niin sitä yrittää kovasti laittaa parastaan ja tarkoitan tällä nyt muutakin kuin hyvää parastaan, tarkoitan sitä "parastaan" kun joka paikka on puunattu, suunnilleen lasten poskia ja kaapin nurkkia myöten, tarkoitan sitä, että pöydässä on "sen seittämän sorttia sapuskaa" ja pullaa, kakkua, pikkuleipää on leivottu niin, ettei kukaan jaksa moista määrää syödä.
Jonkinlaista näyttämisen halua se on, katso kuinka hyvä emäntä minusta on kasvanut (vaikka ei se lapsena siltä näyttänyt,niinkö?) tai katso kuinka hyvin meillä on asiat (onneksi ehdin piilottaa ne pesemättä jääneet pyykit).

Miksi on niin vaikeaa ottaa ihmiset vastaan omana itsenään? Ihan vain tässä-minä-olen-tyylillä? Tässä minä ja tällaista meillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)