Google Analyticsin seurantakoodi

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Riitaa turhasta(ko??)

Olenkohan se vain minä ja mun mies vai meneekö tämä universaaliin miehet vs. naiset juttuun?
Tai oikeastaan tarkemmin ajateltuna, kyllä se taitaa olla vain toi mun pölkkypää.

Asiahan meni siis näin:

Olin rauhassa kaupassa, pojat kotona isän kanssa. Oli ollut puhetta, että isompi voi lähteä ulos kavereiden kanssa kunhan pukee kunnolla päällensä lähtiessä. Puhelin soi ja siellä kiljuu poika: "Emmääääää voi lähteäääää ulos kun pyöräilykypärä meni rikkii,byyhyy" jne. Sain sitten selvitettyä asian aika pikaiseen kun sain pojan suostuteltua ottamaan pyörän sijaan potkulaudan. "Ok, ei se sniif ole ihan sniif sama juttu mut pääsempä kuiten ulos". Lopputulos hyvin, eikö?

No ei. Vartti tuosta soi taas puhelin ja poika soittaa ulkoa: "Kypärä meni taaaaaaas rikki, mutta ei se haittaa, iskä sanoi, että kiristät vaan lujempaa päähän!" Josta alkoi raivoisa selvitysprosessi, ensin pojalta tenttasin, et miten se nyt on sittenkin ulkona kypärä päässä? Pyörälläkö? Joo. Rikkinäisellä kypärälläkö? No eiii-iii... Millä kypärällä sitten, kun oma kerta on rikki? Omalla... Siis miten ihmeessä? Iskä korjas!

Miehelle soitto: miten kypärä oli rikki ja miten sen sai korjattua? Miksi poika on pyörällä kun olisi ollut turvallisempaa olla sillä potkulaudalla kun niin saatiin sovittuakin. Onko se kypärä siis rikki vai ei?

Ja huipennus, miehen vastaus (ja oikeasti, olin vihaistakin vihaisempi tämän jälkeen): "Oli se kypärä rikki, mut mä sain sen kiristettyä niin, että se pysyi päässä ja sanoin, että pysyy poissa autotieltä"

Siis mitäh?? Auttaako se jotain, että on sanonut "pysy poissa autotieltä" jos poika kolauttaa kallonsa koulunpihalla? Auttaako se jotain, että lähtiessä kypärä oli tiukasti päässä jos siitä on kiinnitysmekanismi hajonnut niin, että se löystyy kun lähtee liikkeelle? Voi että olinkin vihainen!!

Ja miehen syy se oli. Ei lasta voi siitä syyttää, että lapsi uskoo isää joka sanoo, että mene vain.

Ja taas soitto pojalle jossa valitettavasti käskin mennä pikapikaa kotiin ja lupasin ostaa kaupasta uuden kypärän.
Se olikin muuten vähän vaikeampaa. Kypäräthän oli jo poistettu valikoimasta ja kypärien tilan oli vallannut suksivoiteet.
Onneksi avulias myyjäpoika kipaisi meille varastosta oikein kivannäköisen liekkikypärän, jonka talvihinta sai kyllä vähän nieleskelemään, 34,50e. Olen aika varma, että näin samanmoisen kypärän olleen koko kesän alessa 15,90e...

Lopputulos ok, poika tykkäsi kypärästä, se (onneksi) istui päähän todella hyvin (onneksi mun pää sattuu olemaan täsmälleen saman 55cm kuin pojalla, heh) ja kiinnitysmekanismikin oli parempi kuin edellisessä kypärässä.

Entisen kypärän nakkasin roskiin niin, että kolahti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)