Google Analyticsin seurantakoodi

lauantai 15. lokakuuta 2011

Haavekuvia, mutta lompakko on tyhjä

Tai tili on tyhjä, koska ei minulla ole tainnut koskaan olla lompakossa niin paljoa rahaa, että niillä huonekaluja ostelisi :)

Avotakka lehti tulee meille tilattuna ja on sitten kamala ansa.


Se saa joka viikko minut sulkemaan silmäni ja haaveilemaan valkoisesta puutalosta keskellä ihanan vihreää nurmikenttää.
Pihalla olisi lapsille keinu ja hiekkalaatikko, minulle pihakeinu ja puutarharyhmä (haaveessa on aina kesä, talven lumitöistä olisi vähän raskaampaa haaveilla...).
Sisällä olisi valkoinen lautalattia ja valkoinen katto. Seinillä mielialan mukaan joko kuviollisia tapetteja tai joskus nekin ovat valkoiset tai ainakin vaaleat.
Sisustuksena upottava, ihana kangassohva, paksuja, muhkeita mattoja ja ilmavia verhoja jotka liikkuvat kevyesti ikkunan ollessa auki....
Juupa-juu. Sitten aukaisen silmät tässä kunnalta vuokratussa kerrostalokolmiossa jonka vuokra huitelee missälienee niin, että on kuukausia joina oikeasti nieleskelen itkua ajatellessani kuinka jossain muualla jotkut maksavat sitä samaa summaa omasta kodistaan tai yleensä itseasiassa huomattavasti pienempääkin summaa, on se meidän maksamamme vuokra sen verran hurjissa lukemissa.

Puuttumatta ollenkaan siihen, miksi emme maksa omaa/osta omaa/ota lainaa niin koitan nyt kertoa miltä tämä meidän kolmio voisi näyttää jos saisin edes vaikkapa (meidän budjeteissa) hurjat 1500e.

-uusi sohva (700e,olen jo valinnut)
-uusi nojatuoli (400e,valittu myöskin)
-pienemmälle sänky (100e,kumma kyllä,valittu tämäkin)
-olohuoneeseen säilytyskaluste (ei hajuakaan millainen, mutta tähän menis loput rahat)

Uusi sohva saisi olla mustaa nahkaa. Joo, niin epämuodikasta, mutta lapsiperheessä todella käteävää. Tai ainakin meidän perheessä, enkä saisi nyt syytellä lapsia ;) itsekin mutustan suklaata olkkarinsohvalla ja mies se vasta tahmakoura onkin :)
Kuva Ikea.fi
Uudeksi nojatuolisi olen valinnut Ikean ihanan muhkean Ektorp-sarjan tuolin. Päällisen väri riippuisi vielä sekä siitä mitä just sillä hetkellä on valikoimissa ja siitä mitä juuri silloin on verhoissa ja muissa.
Pienemmän sänky tulee myös Ikeasta. Tässä on kyllä sellainen mutta etten ole käynyt katsomassa/kokeilemassa tätä sänkyä ja jos se sitten ei olekaan ihan mieluinen niin sitten ostetaan käytettynä, 100e pitäisi joka tapauksessa riittää.

Olohuoneen säilytyskaluste onkin mutkikas juttu. Tällä hetkellä sillä paikalla ja sitä virkaa toimittaa valkoinen Jyskin senkki. Iso ja sinne mahtuu paljon. Mutta kun pitäisi mahtua paljon ennemmän.
Jotain minne menee kaikki dvd:t,osa kirjoista, pienemmän leluja, tulostin ja vielä muuta sälää. Niin ja ovien taakse tietysti, ei mikään vitriini vaan tavalliset läpinäkymättömät ovet. Ja kaunishan sen vielä pitäisi olla.

Olenkin alkanut säästää näihin haaveisiin.

Tällä hetkellä säästössä on 150e. Keep dreaming!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)