Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Ensimmäinen siemaus

En todellakaan ole elämässäni juonut minkäänlaista viiniä kuin max. 5-6 kertaa. Hui mitä sivistyksen ja makunautintojen puutetta, voi joku huudahtaa, mutta näin on vain päässyt käymään.

Vielä muutama vuosi sitten olisin naureskellut molemmille väitteille, mutta nyt ihan viimeisen vuoden aikana "viinivillitys" on räjähtänyt käsiin myös minun tuttavapiirissäni.
Kaikki tuntuvat kouhkaavan eri viinilajeista ja mauista.
Melkein paikassa kuin paikassa joutuu nolona myöntämään, että niin, joo, ihan ok varmaan, itse en vain viineistä tykkää.

Sitten aloin miettimään voinko rehellisesti sanoa etten tykkää kun nuo maistamiskerratkin ovat aika minimissä?
Mun maistamisiin kuuluu muutama lasi valkoviiniä ja muutama lasi punaviiniä ja kaikki oletettavasti ovat olleet valikoimien halvimpia :)

No, lueskelin vähän tietoa, kysyin apua Vauva-lehden Aihe vapaalta ja tulin tulokseen, että kokeilen vielä kerran ja kokeilen nimenomaab punaviiniä. Tähän päätelmään päädyin raamatullisen "käytä vähän viiniä vatsasi tähden " lauseen takia, koska itselläni on joskus satunnaisia vatsaongelmia, ajattelin, että jospa tästä vaikka ihmeellisesti olisi apua?!

Miten kokeilu meni?
Ihan ok. Se on kai oikea vastaus. En kokenut mitään "viini on jumalten juomaa"-hetkeä, mutta en myöskään yökkäillyt, paitsi no ehkä millin verran alussa :)
Vähitellen kun join sen yhden lasillisen niin ei se niin pahaa ollutkaan, ainakaan juuri tämä pullollinen.

Ja se mitä join oli Rosière Syrah niminen punaviini jota suositeltiin niin Aihe vapaalla kuin Viiniwebin sivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)