Google Analyticsin seurantakoodi

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Sunnuntai,viikon ainoa vapaa

Mies on tehnyt ihan sikapitkää päivää tän viikon,pahimmillaan 03-18,joka tietysti tarkoittaa sitä,että mulla on ollut aikalailla arkiyh-olo. Pahempikin,koska kun mies tulee töistä mulla on myös sen pyykit ;D

No,tajuan minä,että todellinen yh-arki on aivan erilaista varmastikin silti.

Taitaa olla niin,että tätäkin arkea osaisi todellisuudessa arvostaa vain ja vasta jos sen jostain syystä menettäisi. Joten negatiivisuuden ja valittamisen sijaan taidankin nyt listata 10 naminami asiaa tältä viikolta :):)

TOP 10 ilonaiheet:

1) Pojat ovat käyttääntyneet ihanasti yhdessä. Isompi on hoivannut ja hellinyt pienempää ja leikittänyt todella mukavasti ja paljon. He viihtyvät todella hyvin yhdessä vaikka ikäeroa on 5½ vuotta!

2) Isomman kouluviikko meni oikein hyvin, läksytkin teki reippaasti ja retki meni mainiosti

3) Pienemmälle alkoi sopimaan (varovasti) seitsämäs ruoka-aine, riisi. Ihanaa,ihanaa,ihanaa!! Tai inahaa niinkuin hän itse sanoo :)

4) Pienemmällä on ollut halipusuviikko ja äiti on saanut hellyyttä ja halauksia noin 5 minuutin välein, pienempi on myös alkanut runsain määrin sanomaan "rakastan rakastan sinua", voiko ihanampaa olla?

5) Isompi sanoi, että aikoo teininäkin halata äitiä julkisesti (tämä painettiin mieleen, heh heh!)

6) Mies on ollut todella jaksava vaikka työt ovatkin uuvuttaneet, eli töistä huolimatta hän ihana silti imuroi viikolla useasti koska mun reumapolvipaska reistaa taas

7) Kohta seitsämän onkin, että: tai siis polvi reistasi. Ihanaakin ihanampi tk-lääkäri tuikkasi loppuviikosta polveen kortisonipiikin, joka onneksi toimii, niin että polvi on taas vähän parempi. Lääkäri sanoi pistäneensä nyt "hieman pidempi vaikutteisen piikin". Teki kyllä mieli kysyä, et jos tällainen mahdollisuus on niin miksen ole saanut sitä aiemmin?! Mutta en sanonut mitään, koska tää lääkäri on oikeasti hyvä ja osaa piikittää niin unelmasti, ettei tarvitse pelätä joka sekuntti kädet hikisinä

8) Tein tosi hyvää ruokaa perjantaina. Ja vielä maailman helpointa. Hyvää vaikka resepti putkahti kun katsoin pakastimeen ja kirosin kun ei siellä mitään ollut ja teinkin ruoan niistä vähistä aineksista mitä pakastimesta löytyi niin tätä teen toistekin! Eli kermaperuna-bataattipss, kebablastuja 1 pkt ja wokkivihannessekoitus Euroshopperilta. Wokkivihannekset on sellainen jättipss, pistin vain pari kourallista. Koko pss peruna-bataattia ja yksi paketti kebablastuja.
Kaikki vuokaan ja uuniin n.60min ja ihana mausteinen uuniruoka oli valmis! Ta-daa!

9) Syksy on tullut ja olen saanut poltella kynttilöitä iltaisin kun olen katsellut yksin televisiota kaikkien rakkaiden uinuessa. Olenkin hamstrannut violetteja (olohuoneen pääväri) kynttilöitä aina kun olen niitä nähnyt.
Eilen mies haki FB:n osto- ja myyntipalstalta bongatut Partyliten pienet tuikkutalot (2kpl) kotiin tulo matkallaan. Ne saivat paikat ikkunalaudalla.
Stockmannilta ostin loppukesästä kaksi kappaletta "enkelikelloja", toinen linnuilla ja toinen perhosilla. Perhoset ovat vielä paketissaan, mutta linnut saivat paikan taas puolestaan makuuhuoneesta lipaston päältä.

10) Ultimaterakastuminen Stargate: Atlantis sarjaan. Ostin hintaan 9,90e/kausi Cittarista kaikki 5 (!!) kautta ja nyt on viikko kulunut ja menossa kausi 3. Pelottaa jo, kun loppuuhan ne aikanaan, mitäs sitten teen?? Harkintaan meni jo SG elokuvien ostaminen, koska ilmeisesti ne minulla on katsomatta ja ilmeisesti niitä on kaksi (??). Samoin pakko katsomiseen kuulunee SG Universe sarja vaikka päähenkilönä onkin mun inhokkinäyttelijä
http://www.imdb.com/title/tt1286039/

Siinäpä tän viikon kymmenen ilonaihetta. Ei mitään suurta ja mullistavaa. Vaikka tuo kohta 3 saa varovaiset jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee huudot kaikumaan, niin ne kaikuu vain minun omassa päässäni. En todellakaan vielä uskalla iloita liiemmälti kun aiemminkin jotkin ruoka-aineet ovat kaatuneet 1-3 viikon käyttämisen jälkeen vasta.
Mutta pieni ja varovainen jee? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)