Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 15. elokuuta 2011

Univajetta

Katsoin Burma conspiracy elokuvan yöllä, ei vain nukuttanut, liekö syynä ollut 2 Redbullia jotka join illalla. No,nyt väsyttää senkin edestä!

Elokuva oli kyllä ihan katsottava, vähän erinlainen toimintaelokuva, erinlaisuus kai oli paremminkin eurooppalaisuutta :)
Vaikka näyttelijäkaartiin kuului hieman elähtänyt Sharon Stone niin koko vaikutelma oli silti enemmän eurooppalaista kuin amerikkatoimintaa. Pikku itkutkin sain aikaiseksi, lapset eivät minusta niin kuulu toimintaelokuviin ja koitan välttää tällaisia mutta eihän se dvd:n takakansi mitään lapsesta puhunut. Ihan katsottava elokuva siis,silti.


Sitten klo.6.30 (kello oli soimassa vasta tunnin päästä,7.30) armas mieheni kuuluu kailottavan olihuoneessa puhelimeen. Hänelle oli tullut tekstiviesti jostain urakasta ja kun oli siihen herännyt niin olihan siihen vastattava puhelinsoitolla juuri nyt ja heti.
En ollut ihan samaa mieltä. Eikä se tosiaan edes olisi ollut sellainen pakko-vastata-nyt-juttu.

...olisi edes pistänyt makuuhuoneiden ovet kiinni...

No,mehän,minä ja pojat herättiin siis tuntia liian aikaisin,tai tuntia ennenkuin olisi tarvinnut.
Isompi,joka omaa muutenkin ihanan positiivisen elämänasenteen,totesi vain: "Saadaanpa katsoa tunti enemmän lastenohjelmia" :D
Pienempi paineli takaisin sänkyyn heti kun huomasi,ettei ollut mistään isommasta kyse :D


Nyt sitten alan pyyhkimään pölyjä (muista kuin makuuhuoneesta,sillä pienempi sai ihan helposti uudestaan unen),tuleepahan tämäkin ylimääräinen aika käytettyä hyvin,olisi se ollut tehtävä tänään kuitenkin.

Mukavaa ja aurinkoista aamua!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)